VTech Kidi Lightshow

De VTech Kidi Lightshow belooft een geweldige sfeer te bieden door de roterende discolamp en verschillende kleuren en effecten. De speaker bevat een FM-radio functie en een Bluetooth-verbinding, zodat je muziek via een externe muziekspeler kunt luisteren. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Dit product is getest door Jet. Jet: 'Ik ben 7 jaar en dol op muziek luisteren en dansen. Verder zit ik op voetbal en speel ik graag met vriendinnen. Ik wist niet dat mama dit had geregeld, maar toen het pakketje binnenkwam vond ik het gelijk al superleuk!'

Handleiding niet nodig

De box kon gemakkelijk uit de verpakking en er stond duidelijk aangegeven hoe de box uit de demostand moest worden gehaald. Er zitten demobatterijen in, dus hiermee kon het speelplezier direct beginnen. De handleiding is duidelijk beschreven en ook op de verpakking staat vermeld wat het product allemaal kan. Zonder al deze informatie heeft onze dochter echter al snel ontdekt dat er spellen op zitten en hoe ze deze kan spelen! Het koppelen met bluetooth is simpel en veilig met een code.

Erg kindvriendelijk

Het product is heel kindvriendelijk. De knoppen zijn duidelijk voor kinderen en het ziet er degelijk uit. Ook onze jongste dochter van 4 jaar kan goed met de box uit de voeten en weet al snel hoe deze bediend moet worden.

Vrolijke discolamp

De box ziet er leuk en degelijk uit. Helaas is het niet voorzien van een touchscreen wat in eerste instantie wel lijkt. De discolamp is leuk met verschillende opties. Een minpuntje is dat de discolamp het niet doet bij gebruik van FM radio.

Conclusie

Een dikke 9! Een aanrader voor de kleine muziekliefhebber! Het apparaat is gemakkelijk te bedienen, heeft veel mogelijkheden en zorgt voor het nodige speelplezier. De discolamp en spelletjes zoals "Jan zegt..." en stoelendans vallen bij beide meiden goed in de smaak en zorgen voor veel vermaak. Er wordt hele dagen met de box gespeeld. Onze jongste dochter (4) roept vaak dat ze ook een Kidi lightshow voor haar verjaardag wil hebben, dat zegt genoeg!

.....
Reacties