Loxone Smart Home

Het leven thuis is als vliegen op automatische piloot. Een Loxone Smart Home neemt jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen van jou over.

Ze doet dat op basis van je wensen, noden en levensstijl. Loxone maakt je woning slim. Op deze manier heb je meer tijd voor de leuke dingen in het leven.

Leef als geen ander

Een Loxone Smart Home weet wat je wil, waar je ook bent, op elk moment van de dag. Welke sfeer je graag hebt bij het koken en hoe je het liefst relaxt. Ze speelt je muziek – overal hetzelfde liedje of verschillende nummers doorheen het huis. Daarnaast zorgen lichtscènes voor de juiste lichtsfeer. Dat is ongeëvenaard comfort, alleen beschikbaar bij Loxone.

Eenvoudigste bediening

Loxone zet je leven thuis op automatische piloot. Je woning denkt mee, en maakt tijd vrij voor andere zaken. Maar je hebt altijd complete controle. Een klik op een drukknop of een tik op je smartphone is voldoende om in te grijpen.

Waakt over alle bewoners

‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, doet je Loxone Smart Home geen oog dicht. Ze waakt over al haar bewoners. Ze zorgt voor bescherming tegen inbrekers en slaat alarm in geval van nood. Ook waterlekken en rook worden snel gedetecteerd. Kortom: je geniet van bescherming de klok rond.

Bespaart slim energie

Een Loxone Smart Home houdt je energiekosten onder controle. In lege kamers wordt energie bespaard: stroomvreters van het net halen, lichten uit, temperatuur verlagen, muziek deactiveren… Wasmachine, droogkast en vaatwasser springen aan wanneer de zon schijnt en de zonnepanelen gratis stroom leveren. Ook je elektrische wagen wordt met de zon volgetankt voor nul euro. Dankzij de slimme samenwerking tussen de verwarming en zonwering dalen jouw stookkosten ook aanzienlijk. 

Een woning die meegroeit

Levensbestendig wonen is vandaag de dag een actueel onderwerp. We willen allemaal langer thuis blijven wonen en de stap naar een woonzorgcentrum zo lang mogelijk uitstellen. Een Loxone Smart Home biedt de oplossing: onze woningen zijn comfortabel, veilig en zijn helemaal afgestemd op jouw behoeften en wensen.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

“Wanneer er iemand aan de deur belt, terwijl mijn zoontje boven slaapt, word ik met een lichtimpuls in de woonkamer en keuken op de hoogte gebracht dat er iemand voor de deur staat. Mijn huis houdt rekening met mijn kleine spruit – dat is mijn Loxone moment.”

Loxone Smart Home ontdekken

Overtuigd? Laten we dan over je Smart Home praten. Wij beantwoorden graag je vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen je de perfecte Loxone Partner te vinden.

Klik hier voor meer informatie.

Gratis infosessies

Onze visie “leven met autopiloot” kan nauwelijks in woorden uitgedrukt worden, dit vergt een belevenis. U moet beleven wat het betekent wanneer de autopiloot in een Smart Home actief is, dan pas komt het besef hoeveel tijd er vrijkomt voor de belangrijke dingen in het leven.

Boek nu jouw gratis infosessie in onze gloednieuwe demowoning (Nijlen - België).

Profielfoto van Loxone Benelux
Loxone Benelux
Gebroeders van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen