Bona Spray Mop

De Bona Premium Spray Mop voor Houten Vloeren is een hoogwaardige spraymop die bestaat uit een handige cartridge met Bona Houten Vloer Reiniger en de Bona Microfiber Cleaning Pad (Reinigingspad).

Getest door:

Even voorstellen...

Ik ga de Bona Spray Mop testen voor mijn laminaatvloer. Ik ben heel benieuwd naar hoe het bevalt. Tot nu toe gebruik ik een dweil met een wringsysteem. Op zich werkt dat prima, maar wat ik hier over lees, lijkt dit me praktischer.

Handig in gebruik

Groot voordeel van dit Spray Mop vind ik dat je echt maar zoveel water gebruikt als nodig is. De microvezeldoek maakt bovendien grondig schoon en het geheel is niet zwaar. Dit maakt dat het erg prettig in gebruik is. Wat fijn is, want ik heb gemerkt dat je het daardoor ook erg makkelijk en snel pakt.

Kwalitatief goed

De Spray Mop voelt erg stevig aan. Op dit moment ga ik er dan ook van uit dat deze wisser veel langer meegaat dan alle andere producten.  Je hebt echt het gevoel dat je wat stevigs in handen hebt, wat een prettig gevoel geeft.

Niet te nat

Een ander voordeel van de Spray Mop vind ik dat je vloer niet te nat wordt van de spuitnevel. Zoals gezegd bespaart dat water en is je vloer niet zo lang nat.

Makkelijk op te bergen

De Spray is bovendien makkelijk op te bergen, het neemt niet al te veel ruimte in beslag. Daar ben ik ook wel blij mee!

Maakt goed schoon

En het allerbelangrijkste: hij maakt ook echt goed schoon. Nu ik hem een aantal weken in gebruik heb, merk ik echt het verschil.

Conclusie

Echt topkwaliteit: makkelijk in gebruik, voelt kwalitatief stevig aan, eenvoudig op te bergen en maakt écht goed schoon! Ik ben heel enthousiast!

Reacties
Yvonne

Ik vind het een fantastisch apparaat maar mijn reservoir schiet steeds naar boven zodat hij niet meer goed nevelt. Waar kan dat aan liggen?

12 maanden geleden
Jeff

Beste Turkan, je hebt het over een microvezel doek, moet deze worden verwijderd om te worden schoongemaakt tijdens of na het dweilen? Of vervang je deze door een nieuwe(wegwerp) doek? Hoeveel kan je dweilen (M2)met deze doek? Hoelang doe je met het reservoir? Kan je het opbergen met een gevuld reservoir, gaat het niet lekken iod?

2 jaar geleden
Turkan-Koycu

Beste Jeff, na gebruik is de microvezel dweil zeer eenvoudig te reinigen door hem in de wasmachine te doen en te wassen zonder wasverzachter. De sneldrogende eigenschap zorgt ervoor dat de microvezel dweil razendsnel weer klaar is voor nieuw gebruik. Doordat de mophouder (met klittenband) steeds in een nieuwe positie op de mopdoek gezet kan worden creëer je minimaal vijf schone werkvlakken; afhankelijk van de vervuiling en het type vloer goed om met een schoon exemplaar tot maximaal 75m² vloeroppervlak te dweilen. Je kan het idd opbergen en hergebruiken met gevuld reservoir want het lekt het zeker niet.

2 jaar geleden