Xiaomi JIMMY draadloze stofzuiger

De Jimmy JV85 heeft een derde generatie digitaal aangestuurde borstelloze elektromotor. Het verbruik is maximaal 500W en de maximale energie efficiëntie is maximaal 55%. Lees meer in de review.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik was al een tijdje opzoek naar een nieuwe steelstofzuiger. Ik heb de Dyson gebruikt en daarom heb ik deze Xiaomi Jimmy draadloze stofzuiger kunnen vergelijken met de Dyson v7. Snoerloos stofzuigen met een goede zuigkracht vind ik sowieso ideaal!

Accustatus nauwkeurig bij te houden

Op de display kun je precies de accustatus in procenten zien en de modus. Dat is zeer handig. Zo weet je precies hoeveel je procent je de stofzuiger nog kunt gebruiken.

Flinke zuigkracht

Hij zuigt erg goed. Daarnaast is hij heel compact, lekker licht en voelt hij stevig aan. Er zitten bovendien een aantal handige opzetstukjes bij. Het stofreservoir heeft een grote inhoud, maar liefst 0,6 liter. Hier kun je erg lang mee doen, ik heb hem nog niet hoeven legen.

Drie standen

Er zitten 3 standen op: eco - turbo - max. Alle 3 zijn prima te gebruiken en je merkt echt verschil. Op het display kun je perfect zien op welke stand hij staat.

Geluidsniveau

Met name in de eco-stand is hij erg stil! De rest is gewoon 'stofzuiger geluid', dus ook als extra stevig zuigt.

Ergonomisch

Het ontwerp met ergonomisch geplaatste handgreep is erg fijn De handgreep, stofzuigerbuis en de stofzuigervoet staan tijdens het reinigen in dezelfde lijn, dat maakt het erg handig en ergonomisch. Hij ziet er bovendien erg stoer uit, in deze leuke kleuren. Niet heel erg belangrijk, wel leuk :).

Conclusie

Ik ben hier erg blij mee, je bent zo klaar met stofzuigen. Scheelt zoveel tijd... En nog nooit een stofzuiger gehad die zo goed zuigt. Ik ben zeer tevreden en zeker een aanrader. In vergelijking met de Dyson vind ik Jimmy veel compacter, meer zuigkracht en gaat langer mee.

.....
Reacties