Wonderweeder

Met de Wonderweeder van Hozelock hoeft u nooit meer te bukken als u het onkruid in uw tuin wilt bestrijden.

Een nieuwe ingenieuze manier om onkruid te bestrijden langs paden in borders, gazon, bloembed etc.. De Wonderweeder bestaat uit een buisreservoir dat kan worden gevuld met in water oplosbaar bestrijdingsmiddel of kant-en-klaar middel. Een vol buisreservoir bevat 300 ml vloeistof, voldoende voor behandeling van ongeveer 500 stuks onkruid. Plaats de Wonderweeder over het te behandelen onkruid en met één druk op het apparaat wordt het bestrijdingsmiddel toegediend. Met een totale steellengte van 90 cm kan de Wonderweeder direct op het onkruid worden geplaatst en hoeft u nooit meer te bukken om uw onkruid te bestrijden.

 

Vul, spuit en weg onkruid

De Wonderweeder is zeer eenvoudig in gebruik. Schroef de dop van het buisreservoir en vul de buis met water. Meet vervolgens de juiste dosering van het middel dat u wilt gebruiken af met behulp van het handige maatbekertje aan de binnenzijde van de dop en giet dit bij het water in het reservoir. Schroef voorzichtig de dop weer op de buis, even kort schudden en de Wonderweeder is klaar voor gebruik.

Veilig, nauwkeurig en doeltreffend

Aan de onderzijde van het buisreservoir bevindt zich de instelbare spuitkop met beschermkap. De beschermkap zorgt ervoor dat het middel met precisie wordt toegediend en voorkomt “verwaaien” van het toegediende middel waardoor het risico op beschadiging van omringende planten of gewassen nihil is. De hoeveelheid vloeistof die met een druk op het apparaat wordt toegediend kan eenvoudig worden ingesteld met de draairing boven de spuitkop. Een minimale hoeveelheid voor licht onkruid en een grotere hoeveelheid voor hardnekkig onkruid. Met deze draairing kunt u de spuitkop ook geheel afsluiten zodat er geen kans is op lekkage als u de Wonderweeder wilt opbergen na gebruik. Handig is ook de uitsparing aan de bovenzijde van het buisreservoir, waarmee u het apparaat eenvoudig aan een haak of spijker kunt ophangen. De beschermkap zorgt ervoor dat het middel met precisie wordt toegediend en voorkomt “verwaaien” van het toegediende middel waardoor het risico op beschadiging van omringende planten of gewassen nihil is.