De 5 beste schoonmaaktips voor een opgeruimd 2020

Met mijn favoriete schoonmaak- en opruimtips ga je fris en heel ontspannen het nieuwe jaar in.

Sandra van Koningshoven 30 December 2019

De 5 beste schoonmaaktips

Ik schrijf het hele jaar door over alles wat met fijn wonen te maken heeft. En een goed georganiseerd en schoon huis hoort daar natuurlijk ook bij. Daarom trakteer ik je vandaag op mijn favoriete opruim- en schoonmaaktips.

000-Ikea-Pax-schoonmaaktips-konmari-methode-opruimen-cleaning-bron-pressfrom

1 | Dit kun je allemaal met schoonmaakazijn

000-schoonmaaktips-hout-kinderkamer-opruimen-oplossingen

Iedereen zou schoonmaakazijn in huis moeten hebben, want het is een fantastisch schoonmaakmiddel. En daarbij is het milieuvriendelijk, goedkoop en je kunt er heel veel mee doen: 15 tips voor een stralend schoon huis met azijn!

2 | Hippe houten opbergoplossingen voor de kinderkamer

000-schoonmaaktips-hout-kinderkamer-opruimen-oplossingen

Een grote ergernis van elke moeder: een rommelige kinderkamer. Maar dat hoeft helemaal niet. Deze prachtige houten meubels en accessoires voor de kinderkamer zijn superhandig als je snel wilt opruimen en supermooi!

3 | Altijd een opgeruimd huis met Marie Kondo!

000-schoonmaaktips-hout-kinderkamer-opruimen-oplossingen

Met de KonMari-Methode van Marie Kondo - dé opruim goeroe uit Japan - win je de eeuwige strijd tegen rommel en chaos in huis. Volg haar eenvoudige stappen en je hele huis is voor eens en voor altijd overzichtelijk en opgeruimd: je geeft  kleding, boeken en papier een vaste plek en creëert rust in je huis én in je hoofd.

4 | Met deze tips maak je rvs heel makkelijk schoon

000-schoonmaaktips-hout-kinderkamer-opruimen-oplossingen

Mijn grootste ergernis in huis? Vlekken en strepen op mijn rvs kookplaat en deurklinken. Zelfs nadat ik ze heb schoongemaakt. Maar gelukkig bestaan er tegenwoordig handige oplossingen en middeltjes om roestvrij staal streeploos schoon te krijgen. Hoera! 

5 | Binnen een handomdraai een opgeruimd huis

007-schoonmaaktips-opruimen-organiseren-voorraadkast-bron-onbekend

Iedereen kent wel iemand waar het echt-altijd-super-netjes in huis is. Ik heb ook zo'n vriendin: bij haar nooit rondslingerende rommel en zelfs de voorraadkast is om door een ringetje te halen. Alles op een netjes bij elkaar en netjes op een rijtje. Wil jij dat ook? Met deze tips en trucs is je huis supersnel opgeruimd en netjes

Wil je meer van dit soort handige tips?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van  de laatste nieuwtjes en trends over wonen, ontvang je handige tips en heb je altijd wat leuks te lezen op ons blog. Dus waar wacht je nog op?

 

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief  

 

Dit vind je ook interessant

Met een taatsdeur wordt je interieur pas echt mooi 

De tofste kamerplanten met dierennamen 

Het juiste hoofdkussen voor elke slaaphouding

Reacties