Met een taatsdeur wordt je interieur pas echt mooi

Zwart stalen binnendeuren ken je ondertussen vast wel. Je ziet ze heel veel. Kies daarom voor een zwart stalen taatsdeur, want die is nét even anders.

Sandra van Koningshoven 22 November 2019

foto boven: Bruynzeel

Wat is een taatsdeur eigenlijk?

Het verschil tussen een ‘gewone’ deur en een taatsdeur is, dat de laatste niet in een kozijn wordt opgehangen. Een taatsdeur wordt op een andere manier bevestigd: met scharnieren aan de boven- en onderkant. Dus in de vloer en in het plafond of de bovenzijde van een muur.

000-Skygate-zwart-stalen-binnendeuren-openslaande-deuren-dubbele-taatsdeuren

Luxe deur

Nu klinkt dat niet heel spannend, maar dat is het toch wel een beetje. Want door deze manier van bevestigen, draait de deur om een verticale as en kan de deur zowel naar binnen als naar buiten worden gedraaid. En doordat de draai-as niet helemaal aan de zijkant zit, maar meer naar het midden toe, krijg je een uniek effect als de deur open staat.

000-Skygate-zwart-stalen-binnendeuren-openslaande-deuren-dubbele-taatsdeuren

De voordelen van een taatsdeur

  • Zwart stalen binnendeuren zijn op zich al een meerwaarde voor een huis, maar als je voor zwart stalen taatsdeuren kiest, komt daar nog wat bovenop. Deze deuren geven je woning namelijk een luxe uitstraling.
  • Omdat de deuren niet in een kozijn worden bevestigd en grotendeels uit glas bestaan, is er meer ruimte voor natuurlijk licht in huis en voelen meerdere ruimtes als één geheel. Ook is de montage hierdoor veel makkelijker dan een deur die in een kozijn geplaatst moet worden.
  • En je hoeft niet voor een enkele deur te kiezen: taatsdeuren zijn ook fantastisch als set openslaande deuren.
  • Zwart stalen taatsdeuren staan geweldig bij elk interieur en zijn heel erg veilig: de deuren sluiten met vertraging.
  • In een taatsdeur hoeft geen slotkast geplaatst te worden. Daardoor zijn er veel meer mogelijkheden in het ontwerp van de deur.

Dus, ben je op zoek naar nieuwe binnendeuren?

Dan zijn zwart stalen taatsdeuren hoogstwaarschijnlijk dat waar je naar op zoek was!

Reacties