AVEK Boxspring 1927

De '1927' boxspring is een kwalitatief hoogwaardig boxspringcombinatie, die met aandacht en vakmanschap in de eigen fabriek in Friesland wordt gemaakt.

Deze comfortabele boxspring is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van AVEK, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie.

Programma

Het '1927' programma bestaat nu uit drie varianten, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De basis van elk '1927' boxspringbed wordt gevormd door een goed ondersteunende box, voorzien van een duurzame vering. Daarbovenop ligt een comfortabele pocketveringmatras waarvan de kern bestaat uit veerkrachtige thermisch geharde pocketveren. 

Matras

De matras heeft vijf comfortzones, zodat elk lichaamsdeel op de juiste wijze wordt ondersteund. De luxe topmatras zorgt voor een extra weldadig gevoel, en heeft een kern van OptiFoam® HR of latex (optioneel). Samen vormen de drie lagen een zeer comfortabele boxspringcombinatie, voor vele nachten ontspannen slapen. Jubileum Boxspring 1927 is nog steeds verkrijgbaar tegen de zeer aantrekkelijke jubileumprijs: een compleet 2-persoonsbed v.a. 1995,- euro! Zij nodigen je van harte uit om te komen proefliggen bij één van de dealers.