Partner

AVEK Slaapsystemen BV

AVEK is een Friese fabrikant van kwaliteitsbedden, opgericht in 1927 door grootvader Roelf Kok. Zijn motto 'Arbeid, Vlijt en Kwaliteit' is in de hedendaagse bedrijfsvoering nog altijd een belangrijk uitgangspunt. Vanuit een lange traditie van ambachtelijk vakmanschap maakt AVEK in Surhuisterveen hoogwaardige bedden en matrassen die zich onderscheiden door vormgeving, comfort en duurzaamheid.

Zodat je kunt genieten van een gezonde en bovenal ontspannende nachtrust. Met AVEK kies je voor een kwaliteitsbed dat met zorg gemaakt is, en waaraan je lang plezier zult beleven. Informatie over het uitgebreide assortiment boxsprings, matrassen, spiraalbedbodems en ruimtebesparende bedden kun je vinden op www.avek.nl.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht avek.nl

AVEK Boxspring 1927

De '1927' boxspring is een kwalitatief hoogwaardig boxspringcombinatie, die met aandacht en vakmanschap in de eigen fabriek in Friesland wordt gemaakt.

Deze comfortabele boxspring is geïntroduceerd tijdens het 80-jarig jubileum van AVEK, maar is vanwege het succes inmiddels onderdeel van de vaste beddencollectie.

Programma

Het '1927' programma bestaat nu uit drie varianten, elk met een eigen sfeer en uitstraling. De basis van elk '1927' boxspringbed wordt gevormd door een goed ondersteunende box, voorzien van een duurzame vering. Daarbovenop ligt een comfortabele pocketveringmatras waarvan de kern bestaat uit veerkrachtige thermisch geharde pocketveren. 

Matras

De matras heeft vijf comfortzones, zodat elk lichaamsdeel op de juiste wijze wordt ondersteund. De luxe topmatras zorgt voor een extra weldadig gevoel, en heeft een kern van OptiFoam® HR of latex (optioneel). Samen vormen de drie lagen een zeer comfortabele boxspringcombinatie, voor vele nachten ontspannen slapen. Jubileum Boxspring 1927 is nog steeds verkrijgbaar tegen de zeer aantrekkelijke jubileumprijs: een compleet 2-persoonsbed v.a. 1995,- euro! Zij nodigen je van harte uit om te komen proefliggen bij één van de dealers.

Meer lezen over
'AVEK Boxspring 1927'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.