Extreme Line - Terrasverwarming

Extreme Line

Met de zon als voorbeeld..

Extreme Line is onderscheiden door de German Design Council, de hoogste Duitse designautoriteit, voor succesvol, duurzaam en consequent merkenbeleid. Een met Duitse degelijkheid geproduceerd product.

Voor warmte op uw terras, in serre, hobbyruimte of badkamer. Snel en eenvoudig.

Bij infrarode straling komt goede warmte vrij volgens het principe van de natuur. Deze vorm van energie verwarmt het lichaam direct, zonder verwarming ten aanzien van de omringende lucht. We gebruiken de atmosferische dekking en de infrarood energie in de middellange afstand tot een afstand van 3 meter. In ongeveer 10 minuten wordt een oppervlaktetemperatuur van ongeveer 360 ° C bereikt. De heater regelt automatisch de spanning en zorgt voor uniforme stralingsprestaties.

Distributie van warmte
De verdeling van stralingswarmte is afhankelijk van verschillende factoren. Het meeste ideale is montage op een afstand van 2.10 m tot 2.50 m hoogte en de heater horizontaal wordt uitgelijnd. De omgeving van de plaats van installatie, evenals de temperatuur van de omgeving spelen een essentiële rol voor dit doel. De infraroodstralers van Extreme Line bereiken het beste effect in een volledig gesloten of op zijn minst driezijdige wanden.

Kijk voor meer informatie op onze website.