string(3) "tgi"

Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger

De Neato Botvac D7 Connected is een robotstofzuiger die bekend staat om zijn echte zuigkracht. Met de dekkingskaart kan je op de app zien waar de Neato geweest is en kan je zelfs lijnen aanbrengen waar in je huis niet overheen gereden mag worden. Auke heeft deze robotstofzuiger voor ons uitgebreid getest.

Getest door:

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Auke. Ik woon in Zoetermeer in een appartement op de 23ste verdieping. Dit appartement van 120 m3 is volledig drempelloos. Een ideale omgeving dus om de Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger te testen.

Eerste indruk

De Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger is verpakt in een strakke kartonnen doos. Alles zit netjes op zijn plaats in voorgevormde uitsparingen. Naast de duidelijke handleiding zijn er ook reserve borstels en filters te vinden.

Makkelijk in gebruik

Na de Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger opgeladen te hebben kan het schoonmaken beginnen. Door simpel op de startknop te drukken begint hij met schoonmaken en stopt pas als hij alle vertrekken tot in alle uithoeken heeft afgewerkt. In de bijbehorende app kun je eenvoudig een kamer of een deel van een kamer blokkeren door een lijn op een plattegrond te trekken.

Pakt alle hoeken mee

De Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger is mooi van vorm. Door de rechthoekige voorkant kan hij ook in hoeken stofzuigen. Iets waar mijn vorige ronde stofzuiger robot veel meer moeite mee had. Ook de gestructureerde routes die de Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger neemt, maakt dat het rustig aanvoelt als hij zijn werk doet als je thuis bent. De oplader heeft de mogelijkheid om het netsnoer op te rollen, zodat deze netjes is opgeruimd.

Prijs

0

Conclusie

De Neato Botvac D7 Connected robotstofzuiger is een stofzuiger die je pas gaat missen als je hem niet meer hebt. Het gemak van een altijd schone vloer went erg snel. Door de handige instelbare timer kan hij zijn werkzaamheden doen terwijl je niet thuis bent. Het is elke keer weer een fijne verrassing als je thuiskomt en hij in de oplader staat, terwijl het hele huis schoon is. Wel is hij gevoelig voor rondslingerende oplaadkabels van bijvoorbeeld je telefoon.

.....
Reacties