Humberto Collectie

Het resultaat van de samenwerking tussen Humberto en Prominent is een prachtige collectie relaxstoelen die comfort, stijl en elegantie uitstralen.

Nieuw: de Humberto collectie

Maak kennis met Humberto’s collectie


Met trots presenteren Humberto en Prominent deze prachtige nieuwe collectie relaxstoelen. In de Humberto collectie herkent u de naamgever. De fauteuils staan in alle opzichten garant voor topkwaliteit, elegante uitstraling en comfort.

Co-creatie Humberto en Prominent
De altijd zo ontspannen en stijlvol ogende Humberto heeft samen met ons een heerlijke collectie relaxfauteuils ontwikkeld. De inbreng van Humberto ziet u direct terug in de elegante, maar toch robuuste styling en de relaxte uitstraling van dit bijzondere meubel. Samen kozen we voor combinaties van soepel leer met sterke tweedstoffen. Dit maakt de collectie uniek.

De 'Elements' van Humberto
De natuur is erg belangrijk voor Humberto. De collectie is daarom geïnspireerd op de natuur.
Humberto heeft samen met ons bewust gekozen voor aardse kleuren en namen. Dit zie je terug in de kleuren en materialen van de collectie.

De match Humberto & Prominent
We kwamen in contact met Humberto nadat hij vorig jaar werd verkozen tot meest relaxte Bekende Nederlander. Bij de eerste kennismaking bleek Humberto zeer goed bij Prominent te passen. Humberto staat precies voor de waarden die wij belangrijk vinden: de tijd nemen om te relaxen na een hectische dag en maximaal comfort door maatwerk, design en innovatie.

Een tailormade fauteuil als een maatpak
De Humberto relaxstoel wordt op maat gemaakt door de stoel af te stemmen op de lichaamsmaten en designwensen. Hij is compleet te personaliseren, met stoffen en leersoorten van een uitzonderlijke kwaliteit. Een tailor-made eindresultaat dat past in ieder interieur.

Humberto Craft Clay

Relaxstoel Humberto Clay is gestyled in de heldere kleurtinten van het element 'klei'. Prachtig in combinatie met de zwart metalen armlegger en voet. Door het gebruik van soepel leer ervaart u een verrassend zachte zit.

 

 

meer informatie en specificaties over de Humberto Craft Clay klik hier

Humberto Craft Earth

Relaxstoel Humberto Earth is gestyled in de stijlvolle kleurtinten van het element 'aarde'. Prachtig in combinatie met de zwart metalen armlegger en voet. Door het gebruik van soepel leer ervaart u een verrassend zachte zit.

meer informatie en specificaties over de Humberto Craft Earth klik hier

Humberto Craft Stone

Relaxstoel Humberto Stone is gestyled in de rustige kleurtinten van het element 'steen'. Prachtig in combinatie met de roestvrijstalen armlegger en voet.

 

meer informatie en specificaties over de Humberto Craft Stone klik hier

Humberto Craft Graphite

Relaxstoel Humberto Stone is gestyled in de krachtige kleurtinten van het element 'grafiet'. Prachtig in combinatie met de roestvrijstalen armlegger en voet.

meer informatie en specificaties over de Humberto Craft Graphite klik hier