GO2 loopfiets

De GO2 loopfiets is gemaakt voor de kleinste kindjes. Op deze loopfiets leert je kind steppen en zodra hij of zij klaar is om de beginselen van het fietsen te leren, klap je de trappers uit!

Even voorstellen...

Hallo allemaal! Mijn naam is Vince! Ik ben een stoere jongen uit Heemskerk. Ik woon hier al mijn hele leven. Dat zijn ondertussen al 13 maanden. Volgens mama gaat de tijd veel te snel, maar mij kan het niet snel genoeg gaan. Ik ben een echte doerak, ben de hele dag alles aan het ontdekken en ik vind eigenlijk alles leuk! Omdat ik geen kans voorbij laat gaan om iets nieuws te proberen, ben ik de perfecte kandidaat om deze onwijs coole loopfiets te testen!

In elkaar zetten

Bij het in elkaar zetten heeft mijn mama geholpen. Dit was eigenlijk vrij eenvoudig! Alles is makkelijk te volgen uit de bijgeleverde handleiding. Al het gereedschap die benodigd is zit erbij. Geen moeilijk gedoe dus met het zoeken naar het juiste gereedschap in je eigen gereedschapskist, waar je trouwens toch nooit hebt liggen wat je nou echt nodig hebt ;-). Binnen 15 minuten was het bouwpakket omgetoverd tot mijn gave loopfiets!

Erg stevig

De loopfiets is heel stevig. Als ik mij aan het stuur optrek kantelt de loopfiets niet. Gezien mijn leeftijd ben ik soms nog wat onhandig, dus mijn mama is erg blij dat er geen onnodige valpartijen zijn daardoor. Er zitten geen onderdelen op waar ik mij aan kan bezeren of in mijn mond kan stoppen. Ideaal! Ik stop namelijk graag alles wat ik tegenkom in mijn mond :-)

Van loopfiets naar fiets

Ik vind mijn loopfiets supercool! Als ik straks wat ouder ben kan ik er zelfs een fiets van maken. Hiermee ga ik natuurlijk helemaal de blits maken! Het enige wat ik niet snap is het zadel. Deze kan ik eraf peuteren, maar ik kan geen speelgoed eronder stoppen. Eigenlijk heeft dit geen functie, maar storend is het ook niet.

Conclusie

Yeah! Ik ben erg blij met mijn mooie loopfiets. Ik kan er zowel binnen als buiten lekker mee spelen. De loopfiets is erg stevig. Ik kan erop zitten en ervoor staan. Als ik ervoor sta kan ik mijn bolide lopend meenemen waar ik maar heen wil. Binnenkort gaat mijn mama mij leren fietsen hierop. Hierdoor kan ik lekker lang gebruik maken van mijn loopfiets, want mijn andere loopwagen zal ik al snel niet meer gebruiken. Ik denk dat mijn vriendjes straks allemaal jaloers zullen zijn als ze mij voorbij zien racen :-)

Reacties