AXOR Semi Pro keukenkranen

De AXOR Semi Pro keukenkranen zijn een verrijking voor iedere thuischef en een lust voor het oog. 

AXOR Semi Pro keukenkranen: Stoer en functioneel

 De AXOR Semi Pro keukenkranen zijn robuust, stoer en tocht elegant. Absolute eyecathers, die daarbij ook uitblinken wat betreft de functionaliteiten.

De kranen zijn beschikbaar binnen 3 verschillende AXOR stijlseries, namelijk Citterio, Montreux en Starck. Allen tot stand gekomen met de befaamde topdesigners waarnaar de serienamen doen verwijzen. De gemene deler van de 3 verschillende AXOR Semi Pro kranen is de grote gebogen kraanhals, de stoere vormgeving en uitrekbare kraanuitloop.

AXOR Starck Semi Pro keukenkraan              AXOR Montreux Semi Pro keukenkraan 

Op de kraanuitloop zit een selectieknop voor het kiezen van een normale straal of douchestraal; ideaal voor het grondig afspoelen van voedsel of de vaat. De uitrekbare uitloop geeft daarbij veel bewegingsvrijheid in de keuken bij het vullen van pannen, vazen of in combinatie met een dubbele spoelbak.

De Semi Pro kranen passen binnen de stoere en moderne keukentrends van deze tijd. Of de kraan nu geplaatst wordt op een kookeiland of een keukblok tegen de wand, het brengt de keuken naar een hoger level. De ideale keukenkranen voor wie geeft om robuust high end design en ultiem gebruiksgemak!

Alle AXOR Semi Pro kranen en specificaties vind je op de AXOR website via deze link.

www.axor-design.com

Meer van Hansgrohe Bekijk alle

Axor Starck Organic

De nieuwe badkamercollectie van Axor verenigt een organisch-minimalistisch design met een bijzonder zinnenprikkelende beleving van water. Axor Starck Organic zorgt tegelijkertijd voor een verantwoordelijke omgang met het vitale element water, danzij de waterbesparende straal van slechts 3,5 l/min. Op deze wijze spreekt de collectie uit de pen van de gerenommeerde designer Philippe Starck zowel het hart als het verstand aan. Tegelijkertijd past hij op harmonieuze in de meest uiteenlopende stijlwerelden. Het unieke design van Axor Starck Organic loopt harmonieus door de hele collectie. De grepen zijn ergonomisch en zorgen in bijna elke positie voor een harmonieus beeld. De wastafelmengkranen zijn leverbaar in vier verschillende hoogtes en als aanvullende wandoplossingen.

Hansgrohe