Deluxe real logs British Fires

Upgrade uw haard en creëer de ultieme ervaring met onze Deluxe real logs.

Elke Deluxe real log is uniek vervaardigd met behulp van echte stammen uit de natuur

Upgrade uw haard en creëer de ultieme ervaring met onze Deluxe real logs. Elke Deluxe real log is uniek vervaardigd met behulp van echte stammen uit de natuur. Ze versterken echt een en al statement in elke kamer en zullen iedereen verrassen, vooral als je vertelt dat het echte natuurproducten zijn. Het ontwikkelproces begint bij het selecteren van houtblokken, takken en twijgen van verschillende grote om een natuurlijke uitstraling te creëren. Vervolgens wordt de set op een bosbodem geplaatst bestaande uit schors, twijgen en houtresten. Een harsmengsel wordt vervolgens aan de basis toegevoegd en uitgehard in een oven om de houtstammen permanent te fixeren.

Met de hand gemaakt

Elke Deluxe stam is individueel uniek. Elke stam is met de hand gemaakt van echte houtstammen, hierdoor kunnen wij een ongeëvenaard realistisch brandstofbed creëren. De stammen worden op hun plaats vast gezet op een bed van schors, twijgen en boomstamresten om een natuurlijke omgeving uit te stralen.

Echte houtstammen

Wat is een betere manier om een brandend vuur te demonstreren dan door echte houtstammen te gebruiken? De natuurlijke details van de stammen creëren een authentieke look en feel die de algehele interactie tussen het brandstofbed en vlammenspel versterkt.

Geschroeid en verkoold

Om de houtstammen een authentieke uitstraling te geven wordt elke stam met de hand geschroeid en verkoold. Deze kleine toegevoegde details helpen de houtstammen tot leven te brengen en geven de gehele uitstraling de ultieme houtvuurkenmerken die u zou verwachten.

Toestellen

De Deluxe real logs zijn leverbaar bij de volgende toestellen.

New Forest 870 - leverbaar in front, hoek en driezijdig
New Forest 1200 - leverbaar in front, hoek en driezijdig
New Forest 1600- leverbaar in front, hoek en driezijdig

Profielfoto van Fair Fires
Fair Fires
Anholtseweg 10, 7091 HA Dinxperlo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
Op afspraak -
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten