Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa Milano

Voor Villabouw Mattone heeft MoederscheimMoonen de villa Milano ontwikkeld; een woning die de moderne geest van deze Noord-Italiaanse stad weerspiegelt. Het ontwerp is opgebouwd als een heldere hoofdmassa uit stucwerk waaruit grote vlakken zijn gesneden die zijn ingevuld met afwisselend een houten gevelbekleding en glazen puien. Het ontwerp toont, in de geest van het modernisme, sobere, geometrische basisvormen en een plat dak in combinatie met een heldere, functionele plattegrond. 

Omschrijving

De Villa Milano heeft een beukbreedte van 7,50 meter en een woningdiepte van meer dan 11 meter. in de woning bevindt zich een ruime open keuken en een royale woonkamer, met openslaande deuren naar de achtertuin. Op de verdieping van de Villa Milano vindt u drie grote slaapkamers, een badkamer en een berging. De Villa Milano is naast een concreet ontwerp vooral ook een visie. Een startpunt van waaruit u als opdrachtgever samen met Villabouw Mattone en MoederscheimMoonen aan tafel kunt, om van daaruit uw eigen specifieke moderne woonwens en materialisering tot realisatie te brengen. Niet voor niets stellen de ontwerpers dat een particulier woonhuis is als een maatpak, waarin je je als bewoner thuis voelt en waarin je eigen ruimtelijke ideeën tot uitdrukking zijn gekomen. 

Technische gegevens basisontwerp

- Inhoud:575 m3
- Bruto vloeroppervlakte: 194 m2
- Dak: plat dak
- Aantal kamers: woonkamer/woonkeuken/3 slaapkamers/garage/berging

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Milano die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

meer van deze professional

Moderne witte villa

Aan de voorkant alle privacy, aan de achterkant een ind...

Prachtige landelijke villa

Moderne strakke villa

Het strakke stucwerk, gebruik van natuursteen, glas en ...

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.