Partner

Villabouw Mattone B.V.

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers. Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar. Die houding verwachten we ook van onze bouwpartners.

MEER TONEN

Villa Bologna

De villa Bologna is een klassieke villa, die over drie verdiepingen alle ruimte biedt aan uw woonwensen. Deze villa is er in diverse uitvoeringenm elk met hun eigen specifieke uitstraling. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering 'à la Frank Lloyd Wright'. Dit is de ultieme jaren dertig woning  met een grote kap met forse overstekken, overhoekse raampartijen en een geprononceerde entree met luifel. Een villa met mooie verhoudingen, een uitermate chique uitstraling en een zee van ruimte.

Omschrijving

Met op de begane grond aan de voorzijde een royale woonkmaer en aan de achterzijde een open eetkeuken met openslaande deuren naar uw achtertuin. Aan de zijkant van de woning bevindt zich de royale hal met een garderobe en een trap naar boven. Op de eerste verdieping van de Villa Bologna bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping biedt volop vrij indeelbare ruimte voor inspirerende indelingsmogelijkheden. Een andere mogelijkheid waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de plattegrond van de Villa Bologna is de notaris uitvoering. Door de 90° gedraaide plattegrond ontstaat een statige, symmetrische villa over drie woonlagen met een klassieke uitstraling en een zee aan ruimte. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met open keuken die tuingericht gesitueerd is en dus ook openslaande deuren heeft naar buiten. Naast de centrale entree met hal bevindt zich aan de voorzijde een plezierige werkkamer die de woning ook uitermate geschikt maakt voor kantoor aan huis. Op de eerste verdieping beschikt de Villa Bologna over drie royale slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar.

 

Technische gegevens basisontwerp

-Inhoud: 655m3
-Bruto vloeroppervlak: 255m2
-Dakhelling: 40 graden
-Aantal kamers: woonkamer/keuken/3 slaapkamers/zolder vrij indeelbaar

Villabouw Mattone B.V.

Benieuwd naar de varianten van Villa Bologna die Mattone gebouwd heeft? Kijk op www.mattone.nl voor al onze projecten.

meer van deze professional

Villa Ravenna

Deze robuuste en statige villa refereert wat architectu...

Klassiek herenhuis

Balans is het toverwoord voor deze prachtige woning in ...

Villa met parkeerkelder

Traditioneel jaren 30 woning met een parkeerkelder.

Toon alle 20 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.