Profielfoto van Home Garden Shop BV

Home Garden Shop BV

Biezenkamp 2, 6691 EJ Gendt
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:30
woensdag
10:00 - 17:30
donderdag
10:00 - 17:30
vrijdag
10:00 - 20:00
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Home Garden Shop BV is al ruim veertig jaar een speciaalzaak in sanitair, tegels, natuursteen, haarden, schouwen en bouwmaterialen.

Bedrijfsprofiel

Wij beschikken als enige haardenspecialist in Nederland over een eigen natuursteenzagerij, zodat natuursteen voor u tegen fabrieksprijzen op maat kan worden gemaakt. Tevens verzorgen wij de installatie van alle materialen en zijn wij erkend haardeninstallateur. 

Onze toonzalen
In onze moderne toonzalen met een totale oppervlakte van 2000 m² hebben wij veel badkamers, tegelopstellingen en natuurstenen vloeren. Verder hebben wij de grootste haardentoonzaal in uw regio met veel haarden en schouwen van strak tot klassiek.

Onze deskundige en ervaren adviseurs zijn te allen tijde bereid om voor u geheel vrijblijvend een passende offerte te maken. Om onze volle aandacht aan uw wensen te kunnen besteden, vernemen wij graag telefonisch of per mail wanneer u ons wilt bezoeken. Uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend onze toonzalen bezoeken.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie.  

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: https://www.homegardenshop.nl

 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Barbas - Bellfires - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Duroflame - Easyhaarden - EdilKamin - Faber - Fair Fires - Jolly Mec - Klover - RENY - Spartherm - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 15 merken