Partner

Harrie Leenders Haardkachels

Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt.

Website
algemene informatie

Oog voor detail

Als een product een lang leven heeft, dan moeten de details kloppen. Omdat we bouwen met de hand zit aandacht voor kwaliteit er ingebakken. We schaven net zo lang tot alle details in dienst staan van het vuur.

Alles voor het vuur

Vuur staat bij ons centraal. Elke haard heeft een eigen ontwerp en daarmee een uniek vuur. Een vuur dat je leert beheersen hoe vaker je stookt. Wij zorgen voor een haard die je lang en goed van het vuur laat genieten, de rest is aan jou.

Duurzame productie

Duurzaamheid begint volgens ons met een investering. Zoals het bouwen van iets goeds dat lekker lang meegaat. We gaan bewust te werk. Zo draait onze productie al drie jaar op zonne-energie.

Lokale samenwerking

Onze fabriek staat in het Brabantse Oirschot. Daar worden onze haarden ontworpen, ontwikkeld en uiteindelijk geassembleerd.

We laten de onderdelen regionaal maken. Heel bewust omdat het voor ons belangrijk is dat leveranciers dichtbij de fabriek gevestigd zijn. Dit helpt de natuur te ontzien, tijd te besparen en we versterken zo de economie van de mooie regio rondom Oirschot.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm 

 

artikelen

Sorenne houtkachel

De Sorenne is de nieuwste houtkachel ontworpen door Leenders Haardkachels. Deze vrijstaande kachel h...

Mats kachel

Mats is een kachel die uitblinkt in eenvoud. Een bijzonder ingetogen ontwerp met een zeer goede verb...

Toon alle 11 artikelen
collecties
+ 5
Toon alle 2 collecties
contact
Industrieweg 25
5688 DP Oirschot

0499572710RECENSIES
CONTACT
Industrieweg 25
5688 DP Oirschot

0499572710