Partner

Krul Alltech Kachels en Haarden

Krul Alltech kachels en haarden is sinds 2003 uitgegroeid tot een solide bedrijf met gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers.

Website
algemene informatie

Over Krul Alltech kachels

Onze diensten zijn veelomvattend. Persoonlijke aandacht en service staan hoog in het vaandel. Particulieren, middenstanders en bedrijven kunnen bij ons terecht op de Veken 121 in Opmeer (industrie terrein) en is er een showroom van ruim 1000 m² met meer dan 600 kachels en haarden, zowel houtkachels, gaskachels, haarden en pelletkachels. Tevens staan er ondertussen ook elektrische haarden en kachels en is tegenwoordig ook het bio-ethanol programma niet meer weg te denken .
Ook kunt u bij ons terecht voor alle voorkomende materialen en onderdelen van kachels en haarden. Krul Alltech levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, aanbrengen van rookkanalen, plaatsen van stijlschouwen, en afwerken, het complete traject wordt door eigen vakmensen meestal binnen een dag uitgevoerd.
Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze prachtige showroom en geniet van al het moois wat te zien is op het gebied van sfeerverwarming.

artikelen

Mats houtkachel

De houtkachel Mats met een driezijdig glasraam is voorzien van dubbel beglaasde zijruiten.Hierdoor h...

Dru Maestro 75 gashaard

Een gasvuur wat niet te onderscheiden is van een echt houtvuur. De Maestro serie van DRU maakt het w...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Krul Alltech Kachels en Haarden heeft nog geen collecties geplaatst
contact
De Veken 121
1716 KG OPMEER

0226357900


RECENSIES
CONTACT
De Veken 121
1716 KG OPMEER

0226357900