Profielfoto van Fuego Kachels en Haarden

Fuego Kachels en Haarden

Handelsweg 1, 7451 PJ Holten
maandag
Gesloten
dinsdag
13:00 - 17:00
woensdag
13:00 - 17:00
donderdag
13:00 - 17:00
vrijdag
13:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Dé specialist in kachels, BBQ's, en meer!

Fuego Fires --> Vertrouwd, Vakkundig én Klantgericht 

Een goed advies is goud waard. Wij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar ook een fijne aankoopbeleving garanderen. Fuego is een meedenkend en flexibel bedrijf dat altijd probeert om de wens van de klant te realiseren. 

Wij hebben alles in eigen beheer en kunnen alles leveren voor zowel houtkachels, gaskachels en pelletkachels, zowel de haarden als de complete installatie van het rookkanaal. Ook onderdelen en accessoires voor deze kachels zijn door ons leverbaar. Tevens kunnen we rookkanalen renoveren. Dus totale ontzorging!!

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Klik HIER voor meer informatie. 

 

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website: https://fuegofire.nl/ 
Kunt u ons niet bezoeken tijdens de openingstijden? Op afspraak bent u van harte welkom, dus ook ‘s avonds.Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Blue Chimney - Contura - Dovre - DRU - Duroflame - Element4 - Haarden Import Holland - Hergom - JAcobus - Jøtul - Leenders Haardkachels - Meteor - Morsø - Nordic Fire - Nordpeis - NunnaUuni - Oxford Haarden - Rika - Schmid - Spartherm - Trimline Fires - Varde Ovne - Veldheer Haarden - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 24 merken