Profielfoto van Leenders Haardkachels
Leenders Haardkachels
Industrieweg 25, 5688 DP Oirschot
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Op afspraak -
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Vuurrooster

Twee gelijke delen verbonden door het woord VUUR. €39,95 incl. btw

Met dit Vuurrooster kook je je potje boven het vuur. Keteltje en pannetje passen mooi naast elkaar, zodat je koffie en gebakken eitje tegelijkertijd klaar zijn.

Met het Vuurrooster kun je op een simpele manier de temperatuur regelen. Door de pootjes verder de grond in te duwen, komt het rooster dichter bij het vuur, wordt je ketel heter en is het water eerder aan de kook. Wil je de koffie lekker warm houden, dan kun je het Vuurrooster parallel aan het vuur zetten. Door nu je ketel te verschuiven over het rooster van en naar het vuur, bepaal je de temperatuur. Werkt ook voor thee.

Doordat je met het Vuurrooster de afstand van je pannetjes tot het vuur heel precies kunt bepalen, heb je een minder groot vuur nodig dan je denkt.

Het Vuurrooster wordt bij ons in de buurt gemaakt. Na het zagen, buigen en lassen laten we het thermisch zwarten in een zoutbad. De zwarte oxyde huid die zo ontstaat beschermt het Vuurrooster tegen corrosie, zodat ie netjes bij je aankomt. Het is wijs om het Vuurrooster na gebruik droog op te slaan.

Gewicht: 800 gram
Afmetingen (L x B x H): 47 cm x 25 cm x 20,5 cm

Het vuurrooster is verkrijgbaar via onze webshop