Partner

Geesa BV

Bij Geesa houden ze van badkameraccessoire met design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing.

Website
algemene informatie

Historie Geesa

In 1885 opgericht, dus anno nu, al bijna 130 jaar actief met badkameraccessoires. Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. Deze positie heeft Geesa bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten.

Ze zijn betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin ze opereren. Niet alleen proberen ze hun voetafdruk op de aarde te minimaliseren, maar ook dichterbij huis, proberen ze een uitstekende werkgever te zijn. Met een loyale en servicegerichte houding naar hun partners en afnemers.

Geesa en Ronald McDonald

Geesa ondersteunt daarom het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Hier logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Vrijwel alle Ronald McDonald huizen zijn door Geesa voorzien van hun badkameraccessoires.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.geesa.com

artikelen

Geesa: perfecte match met trendkleur '19

'Spiced Honey" is gekozen tot trendkleur 2019. Deze warme, zachte honingkleur met een vleugje goud m...

Ga voor goud!

Verleidelijke eenvoud, slim design

Toon alle 15 artikelen
nieuws

Geesa lanceert twee nieuwe baskets 

25 November 2018

Gouden en zwarte Geesa accessoires perfecte match met trendkleur 2019

25 Oktober 2018
Toon alle 7 nieuwsberichten
collecties
Geesa BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Vanadiumweg 2
3812 PZ AMERSFOORT

0334633214


RECENSIES
CONTACT
Vanadiumweg 2
3812 PZ AMERSFOORT

0334633214