Partner

Geesa BV

Bij Geesa houden ze van badkameraccessoire met design, van de combinatie van een prachtig ontwerp met een functionele toepassing.

Website
algemene informatie

In 1885 opgericht, dus anno nu, al bijna 130 jaar actief met badkameraccessoires. Marktleider in Nederland in het professionele segment (installateurs en badkamerspeciaalzaken) en toonaangevend in export naar nog eens 65 landen. Deze positie heeft Geesa bereikt door consequent op kwaliteit in te zetten.

Ze zijn betrokken en verantwoordelijk in de omgeving waarin ze opereren. Niet alleen proberen ze hun voetafdruk op de aarde te minimaliseren, maar ook dichterbij huis, proberen ze een uitstekende werkgever te zijn. Met een loyale en servicegerichte houding naar hun partners en afnemers.

Geesa en Ronald McDonald
Geesa ondersteunt daarom het Ronald Mc Donald Kinderfonds. Het Ronald McDonald Kinderfonds biedt een helpende hand aan zieke of gehandicapte kinderen en hun familie. Hier logeren gezinnen vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te zijn. In Ronald McDonald Huiskamers kunnen gezinnen even ontspannen tijdens de behandeling van het kind. Vrijwel alle Ronald McDonald huizen zijn door Geesa voorzien van hun badkameraccessoires.

Coram
Geesa behoort tevens tot de Coram groep. De Coram groep is hoofdzakelijk actief in het domein badkamer en toilet. Coram heeft vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Polen en Noorwegen en exporteert wereldwijd naar meer dan 50 landen. Coram streeft naar een marktpositie in de top tien van grootste spelers in Europa op basis van sterke merken, innovatief design en intensieve samenwerking met business partners. Onze merken Tiger, Sealskin, Geesa, Esbada, Impey en Coram Showers worden verkocht via verschillende verkoopkanalen.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.geesa.com

artikelen

Frame collectie: functioneel en stijlvol wonen

De nieuwe Frame badkameraccessoirecollectie van Geesa biedt slimme en elegante opbergoplossingen doo...

Geesa: perfecte match met trendkleur '19

'Spiced Honey" is gekozen tot trendkleur 2019. Deze warme, zachte honingkleur met een vleugje goud m...

Toon alle 18 artikelen
nieuws

Geesa voegt nieuwe accessoires toe aan populaire matzwarte collectie

07 April 2019

Nieuwe Frame collectie van Geesa: functioneel en stijlvol opbergen

02 April 2019
Toon alle 10 nieuwsberichten
collecties
Geesa BV heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Vanadiumweg 2
3812 PZ AMERSFOORT

0334633214RECENSIES
CONTACT
Vanadiumweg 2
3812 PZ AMERSFOORT

0334633214