Waterontharder thuis

Ervaar het genot van zacht kalkvrij water bij u thuis, met de beste waterontharder van de wereldmarktleider.

Quality Waterontharder voor Particulier.

Onze productlijn voldoet aan alle gestelde eisen, en wordt geproduceerd door het grootste en meest gerenommeerde topmerk ter wereld, en dit al vanaf 1922. En er worden er jaarlijks wereldwijd meer dan 500.000 stuks van geplaatst. In deze systemen worden alleen eersteklas onderdelen gebruikt. Wij kunnen daarom een garantie van 20 jaar geven.

Dus géén made in china kwaliteit. Zeker géén goedkoop assemblage product. Maar de beste koop waterontharders, en dat al vanaf €895,- inclusief BTW. Kwaliteit, betrouwbaarheid, volledige service, tegen een zeer concurrerende prijs. Gewoon zorgeloos genieten van water.

Vorming van kalkaanslag in de douchecabine:

Hard water bevat veel kalk. Iedereen ondervind het ongemak ervan. Er ontstaat hardnekkige kalkaanslag op uw douche cabine, uw ligbad, het sanitair, tegelvloeren, het aanrecht enzovoort.

Ook uw dure apparatuur, zoals wasmachine, boiler, waterkoker, koffie machine, stoomstrijkijzer, vaatwasser heeft er last van. De doffe en lelijke isolerende aanslag op de verwarmingselementen beperkt de levensduur van de apparaten sterk. En de gebruikskosten gaan dan ook nog eens fors omhoog.

In Nederland staan al zeer veel door ons geleverde waterontharders. Ook bij u in de buurt. Gegarandeerd goed. Wilt u een referentie van een huisaansluiting? Vraag ons. In het bedrijfsleven vertrouwen bijvoorbeeld de GASUNIE, en de ANWB, waar we alle TRAUMAHELI'S van zuiver water voorzien, op onze systemen.

 

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.qwater.nl