string(3) "tgi"

Classic KONG hondenspeeltje

De KONG Classic is al 40 jaar razend populair en belooft het perfecte speeltje te zijn voor je hond. Niet alleen kan je hond ermee spelen en erop kauwen, maar kun je het speeltje ook vullen met lekkere recepten. Lees meer voor een uitgebreide review over dit product.

Getest door:

Even voorstellen...

Hallo! Ik ben Paul en ik ben 58 jaar. Mijn hond Omar is een Boomertje en is ruim 8 jaar oud. Hij kauwt graag op botten, dus een speeltje van KONG was nieuw voor hem.

Goed verpakt, maar veel plastic

De verpakking ziet er goed uit. Er wordt wel veel gebruikgemaakt van plastic, dus dat vind ik wel een minpunt. KONG werkt met een speciaal systeem dat ze het speeltje afstemmen op je hond. Ze willen het ras, de leeftijd, zijn gewicht en kauwgewoontes weten. Vanuit daar kiezen ze het speeltje dat perfect bij hem past. Dat vind ik een leuk concept!

Superveilig

Het speeltje is zeer veilig. Ik heb het speeltje eerst aan hem gegeven in zijn bench. Al snel kwam hij alleen zijn bench uit als hij het KONG speeltje bij zich had. Hij was er dus meteen gek op! Het speeltje bevat een gat in het midden waar je eten in kunt doen. Ik heb er hondenbrokken in gedaan en die waren binnen no-time op. Ik liet hem ook vaak alleen met het speeltje als ik de deur uitging en dat ging goed.

Stevig materiaal

De kwaliteit van het speeltje is goed! Het is stevig materiaal. Ik zie het speeltje niet snel kapot gaan. Hij kan er lekker op kauwen en mee spelen zonder dat het speeltje scheurtjes of andere beschadigingen krijgt.

Conclusie

Ik ben erg blij en verrast met het resultaat! Het is een leuk speeltje van stevig materiaal. Omar heeft er veel plezier aan gehad en zal er zeker nog vaak mee spelen. Ik vind het een aanrader!

.....
Reacties