Innr outdoor verlichting

Om ervoor te zorgen dat je tuin of balkon net zo slim is als jij, komt Innr met Smart Outdoor Lighting. Wij lieten een uitgebreid pakket testen. Lees meer in deze review.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik heb de Innr Outdoor Lighting mogen testen! Erg leuk omdat ik al beschik over een compatibele Philips Hue bridge.

Gebruiksaanwijzing

De Innr verlichting is zeer goed en stevig ingepakt. De inhoud is vrij overzichtelijk en ik ben gelijk aan de slag gegaan met de korte maar zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. De montage en plaatsing van de Innr Smart Outdoor is echt vrij eenvoudig. Je steekt alle aansluitingen in elkaar zodat alle drie de lampen aan elkaar verbonden zijn.

Philips Hue bridge

Je kunt de lampen koppelen aan de app van Innr zelf. Daar heb je dan wel de Innr-hub voor nodig. Ik heb thuis een Philips Hue bridge en de Innr paaltjes worden hiermee ook ondersteund. Dit gaat zeer eenvoudig. Bij het aanzetten van de app heb ik een nieuwe zone "Achtertuin" aangemaakt en de Innr lampen zijn gelijk te vinden. Met de Hue app is het dan zeer makkelijk om dit te bedienen. Ik vind het gebruik van de Innr lampen in combinatie met de Philips Hue heel gebruiksvriendelijk.

Innr Smart Outdoor Pedestal Lights

De Innr Smart Outdoor Pedestal Lights zijn paaltjes voor in mijn achtertuin. Ik wil op termijn een blokhut/veranda plaatsen waarmee ik met deze paaltjes de veranda goed kan verlichten. De lampen zien er mooi en stevig uit. Er is echt aan het design en de kwaliteit besteed, dat kun je zien!

Innr spots voor buiten

Naast de Innr Smart Outdoor Pedestal Lights heb ik ook de spotlights kunnen testen. De spotlights zijn in een pakket van drie verkrijgbaar en kunnen worden uitgebreid tot vijf spots. De adviesprijs bedraagt bijna 140 euro voor een set van drie (OSL 130 C). De producten zijn uit te breiden met de verlengkabels tot een maximale lengte van 35 meter. De spots kunnen echter niet individueel afgesteld worden. Je stelt de helderheid en kleur dus altijd in voor de gehele set van drie. Ik heb gelezen dat alle nieuwe buitenproducten van Innr gebruik maken van het ZigBee-protocol en kunnen dus worden gebruikt in Zigbee-netwerken. Ik heb thuis de Phlips Huie bridge en ze zijn dus ook compatibel met deze bridge. Het installeren en toevoegen van de Innr spots gaat net zo makkelijk als de paaltjes en als andere Hue-lampen. Je sluit de lampen aan, steekt de stekker in het stopcontact en je opent de Hue-app. Daarna laat je naar nieuwe lampen zoeken, deze verschijnen vervolgens in de lijst, je kunt de namen eventueel aanpassen en de ruimte kun je aangeven. Alles is eenvoudig te installeren, eenvoudig te monteren en eenvoudig te gebruiken lampen die in elke tuin mooi zullen staan. Je creëert een mooie eigen sfeer voor je tuin. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Conclusie

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor niet al teveel geld heb je een slimme tuinverlichting in je achtertuin/voortuin. De lampen geven een mooi licht en zijn aan tal van platformen/systemen te koppelen. Tevens zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk geïnstalleerd. Een aanrader.

Reacties