Partner

Cubic Colors B.V.

In de shops van Cubic Colors vind je deurbeslag, meubelbeslag, naambordjes, huisnummers, deurbellen, deuren en meer! Ontdek ons enorme online assortiment.

Bedrijfsoverzicht deurbeslag.nl

Roze en blauw deurbeslag

Roze en blauw deurbeslag van GPF bouwbeslag is uniek! De leuke deurkrukken zijn ideaal voor baby- en kinderkamers, maar kunnen ook dienen als toiletwijzer.

De ontdekkingstocht van baby’s en kinderen begint al in hun eigen slaapkamer. Met haar speciale lijn van roze en blauw deurbeslag bedient GPF bouwbeslag de wereld van koters en pas geworden ouders. Zo creëer je in elke slaap- of speelkamer een sfeer die helemaal aansluit bij kinderen, hun leefwereld en hun interesses. Maar ook als originele aanwijzer voor het dames- en herentoilet is dit deurbeslag zeer geschikt.

Combineer en varieer: jouw persoonlijke keus staat voorop!

Het gemak van ons roze en blauwe deurbeslag zit hem allereerst in de mogelijkheid om het deurbeslag zelf samen te stellen. Combineer jouw favoriete deurkruk met een rozet of schild naar keuze. Vervolgens is je zelfgekozen deurkruk te combineren met ander deurbeslag van GPF bouwbeslag. Zo kun je in de kamer van jouw kind kiezen voor kleurrijk beslag, terwijl je op de overloop of in de hal hetzelfde deurbeslag monteert als in de andere kamers. Uw kind voelt zich speciaal en u kunt alsnog één lijn doortrekken in uw deurbeslag.

De webshops van Cubic Colors

Meer lezen over
'Roze en blauw deurbeslag'?

meer van deze professional

Jaren 30 deurbeslag

Jaren 30 deurbeslag is de finishing touch van een jaren...

Deurkrukken wit egaal

Ons projectbeslag in de finish wit is praktisch én pra...

Authentiek deurbeslag

De makers van Utensil Legno hebben na jarenlang onderzo...

Toon alle 42 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.