QCY T10 draadloze oortjes

De QCY T10 zijn uitgerust met HIFI gebalanceerde Armature Drivers die zorgen voor een rijk geluid. Dankzij de geavanceerde drivers komen met name de midden en hoge tonen volledig tot hun recht, maar ook de bas klinkt voller. Hierdoor kun jij genieten van een luisterervaring met meer details.

Getest door:

Even voorstellen...

Ik werk parttime (28 uur) en 100% digitaal. Ik heb de oortjes afgelopen periode dus veelvuldig gebruikt ten behoeve van mijn werk. Verder luister ik veel muziek.

Accuduur

Aangegeven wordt dat de accuduur 3 uur is. Sommige van mijn overleggen duren langer, dus daar heb ik wel een uitdaging in gehad; maar over het algemeen is de accuduur tussen de 2,5 en 3,5 uur. Wat ik fijn vind is dat er een lampje op het houdertje laat zien hoeveel accu nog beschikbaar is.

Groot bereik

Supergoed! Ik woon in een nieuwbouwwoning en de connectiviteit van mijn wifi is niet supergoed. Maar, met deze oortjes loop ik met gemak door het hele huis tot zelfs 5 meter voor mijn huis terwijl mijn device in mijn kantoor op de eerste verdieping aan de achterzijde van het huis is.

Zitten ze goed?

Hier is het echt van belang dat je de oortjes toch vooraf kunt passen. Links zit hij goed. Rechts heb ik problemen; het oortje sluit niet goed aan in mijn oor. Het is een kwestie van in de gaten houden; maar als ik tijdens een vergadering even iets snel moet pakken vliegt hij toch regelmatig uit. Dit heeft wel eens tot irritatie geleid.

Gebruiksgemak

Wat ik fijn vind is dat ik geen ellenlange gebruiksaanwijzigingen hoef te lezen om de oortjes te kunnen gebruiken. Voor een digibeet als ik, scoort gebruikersgemak met aansluiting op de device hier dus hoog. In combinatie met het draagcomfort (tijdens de vergadering wil ik de oortjes stevig in mijn oor indoen) is het apparaat wel erg gevoelig en heb ik in het begin wel eens de vergadering weggedrukt (alsin de oproep beëindigd). Kwestie van gewenning, je krijgt hier vanzelf handigheid in.

Geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit is gewoon prima. Geen klachten. En dat in een huishouding waarin de concurrentie fors is. Ik gebruik meerderde grote merken en dan is er zeker wat te vinden van de geluidskwaliteit. Ga je voor gebruikskwaliteit adviseer ik deze oortjes niet, maar evengoed scoort de geluidskwaliteit dan voldoende.

Conclusie

Voor de prijs-kwaliteit vindt ik deze oortjes zeer goed scoren. Fijn en gebruiksvriendelijk. Mooi en handig design en ik ben gecharmeerd van de kleuren waaruit je kunt kiezen. Een zeer goede optie om te overwegen. Ga je voor geluidskwaliteit dan is het geluid voldoende, maar voor zeer geoefende oren zou ik zelf iets anders aanraden (maar dan betaal je ook -fors- meer).

Reacties