Carpet your Life

Welke interieurstijl past bij jou? Doe de test op www.carpetyourlife.com

Carpet Your Life - Belakos

Creëer jouw eigen leefomgeving met tapijt en geniet: Carpet your Life

Je huis is belangrijk voor je. De inrichting ervan moet dan ook je persoonlijke voorkeuren op het vlak van interieurbeleving uitstralen.Om te weten te komen in welk type interieur we onze tapijtcollecties het best aan jou tonen, hebben we een fun-to-do interieurtest ontworpen. Voel je je het meest thuis in een strak en minimalistisch interieur, of mogen er vintage meubels en bloemmotieven aan te pas komen?

Het is niet altijd eenvoudig om de interieurstijl die bij je past onder woorden te brengen. Vandaar onze interieurtest. Aan de hand van 11 geïllustreerde vragen trachten we uit te vinden in welke van vijf door ons geselecteerde leefwerelden jij je als een vis in het water voelt.

De Carpet your Life collectie is geïnspireerd op vijf uitgesproken stijlen die in recente internationale trendstudies werden belicht. De belangrijkste basiswaarden en kernbegrippen van elke levenssfeer worden omschreven en samengebundeld tot:

SIMPLELIFE laat iedereen die graag de zin van het leven zou willen herontdekken, opnieuw vrij ademen.

CITYLIFE heeft alles in huis voor een leven vol stedelijke elegantie.

WORLDLIFE bezorgt de hele wereld aan huis.

SWEETLIFE voor iedereen die houdt van het leven.

CLASSICLIFE voor iedereen die houdt van de traditionele pracht en praal.

Voor elke levenssfeer zijn bijpassende kleuren geselecteerd, die de beleving van elke persoonlijke stijl optimaal weergeven. Dompel je onder in de sfeer van jouw favoriete levensstijl en ontdek de unieke kleuren en structuren van onze nieuwe tapijtcollecties.

Doe de lifestyle test op www.carpetyourlife.com