Partner

Belakos Carpets BV

Belakos houdt zich bezig met het ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen van tapijt, PVC stroken en kunstgras aan woninginrichters, projectinrichters en groothandel in binnen- en buitenland. Daarnaast produceren wij kunstgras voor diverse gerenommeerde bedrijven.

Sinds de oprichting in 1960 is Belakos continu in beweging geweest. Aanpassingen aan technologische ontwikkelingen, groei en wensen van klanten hebben in de loop der jaren heel wat veranderingen met zich mee gebracht. Een enthousiast team van ca. 35 mensen werkt er dagelijks aan om onze klanten te voorzien van moderne en kwalitatief hoogwaardige producten. Een groot gedeelte van de werknemers werkt al meer dan 10 jaar bij Belakos. Elk personeelslid is intern getraind voor haar of zijn werk.

 

Onze collectie is opgebouwd uit een aantal verschillende productgroepen.

 

SDX tapijt - Chloorbestendig en onderhoudsvriendelijk

Silvercare® tapijt - Anti-bacteriëel, anti-huisstofmijt en gaat nare luchtjes tegen.

Carpet your life! - Welke trend past het best bij jou?

Belakos PVC - PVC stroken.

Belakos Grass - De altijd groene Summer Feelings! kunstgrascollectie.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht carpetyourlife.com

Carpet your Life

Welke interieurstijl past bij jou? Doe de test op www.carpetyourlife.com

Carpet Your Life - Belakos

Creëer jouw eigen leefomgeving met tapijt en geniet: Carpet your Life

Je huis is belangrijk voor je. De inrichting ervan moet dan ook je persoonlijke voorkeuren op het vlak van interieurbeleving uitstralen.Om te weten te komen in welk type interieur we onze tapijtcollecties het best aan jou tonen, hebben we een fun-to-do interieurtest ontworpen. Voel je je het meest thuis in een strak en minimalistisch interieur, of mogen er vintage meubels en bloemmotieven aan te pas komen?

Het is niet altijd eenvoudig om de interieurstijl die bij je past onder woorden te brengen. Vandaar onze interieurtest. Aan de hand van 11 geïllustreerde vragen trachten we uit te vinden in welke van vijf door ons geselecteerde leefwerelden jij je als een vis in het water voelt.

De Carpet your Life collectie is geïnspireerd op vijf uitgesproken stijlen die in recente internationale trendstudies werden belicht. De belangrijkste basiswaarden en kernbegrippen van elke levenssfeer worden omschreven en samengebundeld tot:

SIMPLELIFE laat iedereen die graag de zin van het leven zou willen herontdekken, opnieuw vrij ademen.

CITYLIFE heeft alles in huis voor een leven vol stedelijke elegantie.

WORLDLIFE bezorgt de hele wereld aan huis.

SWEETLIFE voor iedereen die houdt van het leven.

CLASSICLIFE voor iedereen die houdt van de traditionele pracht en praal.

Voor elke levenssfeer zijn bijpassende kleuren geselecteerd, die de beleving van elke persoonlijke stijl optimaal weergeven. Dompel je onder in de sfeer van jouw favoriete levensstijl en ontdek de unieke kleuren en structuren van onze nieuwe tapijtcollecties.

Doe de lifestyle test op www.carpetyourlife.com

Meer lezen over
'Carpet your Life'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.