Livium Creative Louvres

Partner

Louvre-pergola

Livium introduceert de ‘Louvre-pergola’; een zelfdragende overkapping die op elke plek in de tuin zelfstandig kan worden geplaatst.

Een louvredak is een aantrekkelijk alternatief voor zonwering en dichte terrasoverkappingen. Het Livium systeem bestaat uit waterdicht op elkaar aansluitende aluminium louvres die 180 graden kunnen kantelen. Hierdoor is het dak perfect geschikt als zonwering en in dichte toestand daadwerkelijk volledig waterdicht. 

Productomschrijving

In 2007 heeft Livium met veel succes het louvredak in Nederland geïntroduceerd. 

Het louvredak wordt ingepast in een bouwkundige constructie die in de stijl van de woning wordt ontworpen. Van klassiek-nostalgisch tot jaren dertig en modern.

Nu introduceert Livium de ‘Louvre-pergola’. Deze Louvre-pergola is een zelfdragende overkapping die op elke plek in de tuin zelfstandig kan worden geplaatst, zonder deze tegen de woning te monteren. Vanzelfsprekend is montage direct aan de woning ook mogelijk.

De Louvre-pergola kan in vele materialen, uitvoeringen en kleuren worden geleverd en geplaatst. Het louvredak zelf is altijd van hoogwaardig aluminium. Zo zijn er de volgende alternatieven voor de constructie van de pergola:
- Staalprofielen; moderne en strakke uitstraling met geïntegreerd gootsysteem in de staalconstructie. Grote overspanningen zijn mogelijk, waarbij de constructie zelf rank en licht blijft.
- Aluminiumprofielen; moderne uitstraling, duurzaam, onderhoudsvrij en economisch.
- Hout;  een ruime keuze aan verschillende houtsoorten, eventueel met geïntegreerd gootsysteem. Onbehandeld hardhout voor een stoere uitstraling, met veel oog voor detail afgewerkte klassieke boeiboorden voorzien van zinken kraal of robuuste eiken constructies voor een rustiek karakter.

Alle Livium Louvre-pergola’s worden in samenwerking met de klant ontworpen en samen met zorgvuldig geselecteerde partners door Livium in eigen beheer gefabriceerd en geplaatst.

Prijzen zijn afhankelijk van grootte en gewenste uitvoering. Voor informatie: www.livium.nl of bel vrijblijvend voor een afspraak met 0541 530949.

 

Impressie

 

MEER VAN DIT BEDRIJF