JOI Lamp

De JOI Lamp van Thermologi is een prachtige uitvinding waarbij je met 1 waxinelichtje de opbrengst genereert van maar liefst 18 waxinelichtjes!

Eén waxinelichtje + Joi Lamp = 18 waxinelichtjes!

De lamp zet de energie van het ene theelichtje om in verlichting middels 8 ledlampjes. De techniek die hiervoor wordt gebruikt is dezelfde als die van de Caframo Ecofan. In de Joi Lamp zit een Peltier element. Dit element wordt heet en zet de energie om in licht. Geheel geruisloos, op slechts 1 waxinelichtje.

De JOI Lamp is daarmee bijzonder geschikt voor outdoor gebruik, voor boten, nachtvissen, en voor gezellige etentjes in de tuin. Ook ideaal voor uw SOS pakket, zodat als de stroom uitvalt u toch nog verlichting kunt genereren. Naar gelang de sfeer die je wenst, kun je de lamp uittrekken voor meer of minder licht.

De JOI Lamp wordt op markt gebracht door de firma TABAK Design.

Hoe werkt de JOI lamp?

JOI gebruikt thermo-elektrische energie om het verschil in warmtetemperatuur om te zetten in elektriciteit. De techniek die hiervoor wordt gebruikt is dezelfde als die van de Caframo Ecofan. In de Joi Lamp zit een Peltier element. De gepatenteerde JOI lamp creeert een koude zijde en een warme zijde in de lamp. Door dit principe 'Seebeck Effect' worden elektronen geactiveerd die de LED lampen activeren. Geheel geruisloos, op slechts 1 waxinelichtje. 1 waxinelichtje + Joi Lamp = 18 waxinelichtjes!

Hoe gebruik ik de JOI lamp?

De JOI lamp is direct uit de doos klaar voor gebruik. Let je daarbij op het volgende: De lamp mag enkel gebruikt worden met kleine waxinelichtjes (max. 3-4 uur brandduur) Plaats het waxinelichtje in de houder en steek deze aan. Je wacht 45 seconden, waarna je het deurtje sluit. Na sluiting van het deurtje duurt het ongeveer 4-5 minuten voordat de lamp gaat branden.

Zien hoe de JOI lamp werkt?

Waar te koop?

Door heel Nederland heeft Tabak Design dealers die je meer kunnen vertellen over de JOI lamp. Zij hebben de JOI staan, of kunnen deze voor je bestellen. Hier vind je een overzicht.