Foto: Bora_pots-pans

BORA Pots and Pans

kookgerei dat aan de hoogste eisen voldoet

27 April 2024

presenteert BORA als stijlvol accessoire voor zijn innovatieve kookveldafzuigsystemen nu hoogfunctioneel kookgerei. Het 'BORA Pots and Pans'-assortiment wordt op de internationale markt gei?ntroduceerd in de vorm van verschillende, bij elkaar passende elementen die een optimale kookervaring garanderen: een 7-delige pannenset, een 2-delige pannenset en een stoofpan. Dankzij het All Black-design en het beeldmerk zijn de elementen in e?e?n oogopslag herkenbaar als BORA accessoires. De BORA Pots and Pans zijn vanaf september 2024 wereldwijd verkrijgbaar bij BORA handelspartners.

Ontwikkeld op basis van de behoeften van onze klanten

De afgelopen jaren hebben veel klanten aangegeven dat er een behoefte bestaat aan optimaal kookgerei voor de kookvelden van BORA. Nu komt het antwoord: waar voorheen een pollepel tussen het deksel en de pan ervoor moest zorgen dat de stoom in de richting van het afzuigsysteem werd geleid, is dit in de toekomst mogelijk door middel van een speciaal ontwikkeld kanteldeksel. Dit deksel is ontworpen voor een perfecte kookdampafzuiging en kan tijdens het koken met een eenvoudige handbeweging worden gekanteld. In geopende positie wordt de stoom rechtstreeks naar de kookveldafzuiging geleid – revolutionair, eenvoudig en tegelijkertijd zo effectief als u van een product van BORA mag verwachten.

De bovenste edelstaalkleurige rand met innovatieve All Black-coating fungeert aan de buitenkant als een echte blikvanger. De matzwarte coating van siliconenpolyester is met zijn kleurstelling buitengewoon geschikt voor pannen van edelstaal en dankzij de krasbestendigheid ontzettend robuust. Bij deze pannen is bewust gekozen voor een keramische binnenkant, omdat de anti-aanbakeigenschappen niet alleen het koken, maar ook de daaropvolgende reiniging eenvoudiger maken.

Goed doordacht en functioneel

BORA klanten en gei?nteresseerde nieuwe klanten kunnen zich verheugen op pannen die door de specialist op het gebied van leefkeukens zijn ontworpen als de perfecte aanvulling op BORA kookveldafzuigsystemen, maar die tevens gebruikt kunnen worden op conventionele kookvelden.

De delicaat ontworpen BORA Pots and Pans laten niet alleen met hun esthetische ontwerp de harten van hobbykoks sneller kloppen, maar bieden ook op functioneel gebied meer dan alleen de puur noodzakelijke functies: dankzij de ongebruikelijk hoogwaardige 5-laagse constructie van twee lagen edelstaal en drie lagen aluminium voldoet het kookgerei aan de voor de hand liggende eisen op het gebied van de optimale warmteverdeling en opslag, gelijkmatige verwarming en een korte opwarmtijd. Elke pan is diepgeperst uit e?e?n stuk – een kwalitatief voordeel in tegenstelling tot losse bodems, wat voordelen biedt wat betreft de warmteopslag. De vlakke bodem zonder stempel voorkomt niet alleen krassen op het glaskeramiek, het gaat ook de geurontwikkeling tijdens het koken tegen – de kantelfunctie van de deksels draagt hier ook aan bij, omdat er vanwege de gerichte stroom minder afzuigkracht nodig is. Aan de binnenkant van de pannen bevindt zich een handige literschaalverdeling die de kookervaring ondersteunt.

Tijdens de productontwikkeling lag de nadruk op de ergonomische vormgeving van de grepen: zowel de grepen aan de zijkant van de pannen en de stoofpan, als de greep van het kanteldeksel en de grepen van de pan zijn hittebestendig en liggen prettig in de hand. Er is ook aan grote handen gedacht – tussen de kenmerkende beugelgrepen zit voldoende speelruimte, wat het hanteren vergemakkelijkt en zorgt voor een veilig gevoel, zelfs als de pan helemaal vol zit.

Daarnaast zijn ze stapelbaar en gemakkelijk schoon te maken, dankzij een ontwerp zonder naden, wat bijna een vanzelfsprekendheid is voor kookgerei van BORA. De meeste pannen zijn vaatwasserbestendig. Om de levensduur te verlengen, wordt handmatige reiniging geadviseerd. Het kwalitatief hoogwaardige kookgerei is ovenbestendig en niet alleen perfect voor de inductiekookvelden van BORA, maar in het kader van duurzaamheid ook voor andere soorten kookvelden en zelfs fornuizen.

Het assortiment bestaat uit een 7-delige pannenset (pannen met een doorsnede van 16, 20 en 24 cm met bijpassende deksels, en een steelpan met een doorsnede van 16 cm), een 2-delige pannenset (doorsnede van 20 en 24 cm) en een stoompan met een doorsnede van 28 cm.

Verkoopadviesprijs:
Stoompan: € 129,-
2-delige pannenset: € 199,-
7-delige pannenset: € 549,- 

De BORA Pots and Pans zijn vanaf september 2024 verkrijgbaar

bora.com

Reacties