Wonen, leven, werken en genieten in flexibele tuinkamer

Een flexibele tuinkamer van Ittalum met schuifdak biedt dé oplossing voor een heerlijke extra ruimte waar heel het jaar door gebruik van wordt gemaakt.

Wonen, leven, werken en genieten moet gecombineerd kunnen worden en het liefst op dezelfde plek. We besteden onze vrije tijd steeds meer rondom ons eigen huis. Sterker nog, we werken tegenwoordig ook steeds meer of geheel vanuit huis. Een flexibele tuinkamer van Ittalum met schuifdak biedt dé oplossing voor een heerlijke extra ruimte waar heel het jaar door gebruik van wordt gemaakt.

Vele voordelen van een schuifdak

Het schuifbare dak in deze prachtige tuinkamer is niet alleen mooi, maar brengt ook nog veel andere voordelen met zich mee. Doordat het dak open te schuiven is, kunt u de tuinkamer gemakkelijk reinigen en ook nog bij de bovenverdieping van uw huis voor het onderhoud van ramen, kozijnen en dakgoten.

Het schuifbare dak van Ittalum wordt verwerkt in een onderhoudsvrije aluminium constructie van de hoogst haalbare kwaliteit en wordt helemaal op maat gemaakt. Het schuifdak kent vele toepassingsmogelijkheden: het kan zowel bevestigd worden aan uw woning als geïntegreerd worden in een bestaande veranda. Iedere tuinkamer met schuifdak is personaliseerbaar.

Ieder seizoen genieten

Met een tuinkamer van Ittalum creëert u een extra ruimte waar u al ‘buiten’ kunt zitten, zodra de eerste zonnestralen de lente aankondigen. Denk eens aan de hete zomers, waarbij u de warme lucht gemakkelijk naar buiten laat. Wilt u de warmte uit huis houden of liever in de schaduw zitten? Dan biedt een zonwering de geschikte oplossing. In de winter helpt het schuifbare dak bij het ventileren van de tuinkamer. Een heater of openhaard biedt uitkomst om het nog aangenamer te maken.

Zo is de tuinkamer jaarrond een heerlijke plek om van buiten te kunnen genieten.

Dichtsbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl