string(1) "p"

Extra vitamine D opdoen in je tuinkamer

Het coronavirus zorgt voor een hoop onrust in ons land. En rust is iets wat wij mensen moeilijk nemen.

Wij Nederlanders hebben eigenlijk altijd haast en kunnen moeilijk binnen zitten. Maar als het dan toch moet, kunt u beter genieten van het mooie weer en extra Vitamine D op doen.

We worden er allemaal mee overvallen. Corona, een heftig virus wat zorgt voor vergaande maatregelen die bij velen nog niet helemaal doordringt. Wat moeten we nu in het weekend gaan doen? Het wordt ineens moeilijk als we onszelf moet gaan vermaken. Zo moeilijk is het niet. Ga genieten.

'Wij ervaarden het zelf afgelopen weekend in onze tuinkamer. We zaten met het gezin ieder in een tuinstoel met de aanbevolen 1,5 meter afstand uit elkaar. We hadden ons glazen dak opengeschoven en de wanden gesloten. Het was net of we op het strand zaten bij een luxe strandtent, want we waren van alles voorzien: een muziekje, zon, eten uit onze eigen keuken, een fijne stoel en een warme ruimte buiten. Door de felle zon wordt de tuinkamer namelijk heerlijk snel opgewarmd en zonder last van de (koude) wind.

Op de radio hoorde ik dat mensen baat hebben bij extra vitamine D, met name ouderen. Op televisie wordt het minder genoemd door het RIVM, maar vitamine D helpt zeker mee aan een sterker immuunsysteem tegen virussen. Of het echt helpt corona te bestrijden is nog niet bewezen, maar alle beetjes lijken mij te helpen.

Dat is eigenlijk wat wij bij alle klanten van Ittalum altijd al meegeven: Na aanschaf van een overkapping met of zonder wanden, kunt u genieten. Je bent buiten en binnen met onze tuinkamers met een schuifbaar dak’, aldus Mike de Groot (producent).'

Let op: Niet langer dan een half uurtje zonder zonnebrand in de zon!

Bron: Trouw.nl, 20 maart 2020 Kan extra vitamine D inderdaad helpen tegen het coronavirus?

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl