Maak uw tuinkamer behaaglijk met wanden

De schuifwanden van Ittalum zijn comfort verhogend wanneer u ze onder uw terrasoverkapping plaatst.

Schuifdraaiwanden, schuifwanden, welk kiest u?

Om uw tuinkamer van alle gemakken te voorzien kiest u meteen voor wanden. Helemaal rondom, of misschien alleen aan de voorkant van uw tuinkamer. Er zijn verschillende wanden die u onder de tuinkamer van Ittalum kunt plaatsen. Daaro is de tuinkamer met een schuifbaar dak zo flexibel. In een handomdraai kun je alles open zetten wanneer het wat warmer wordt. Wanneer het kouder wordt zet u alles lekker dicht en warmt de tuinkamer al snel op met een enkel zonnestraaltje. Extra warmte kunt u nog creeeren met een heater of misschien wel een kachetlje?

Welke wanden zijn er?

Er zijn verschillende wanden die direct maar ook later aan de tuinkamer kunnen worden toegevoegd. Het systeem van Ittalum is op deze latere uitbreiding voorbereid.

Schuifwanden De schuifwanden kunnen in 2, 3, 4 of 5 sporen worden uitgevoerd, waarbij de panelen achter elkaar naar één of beide zijde open of dicht schuiven. Voor nog meer comfort kunt u de schuifpanelen voorzien van een speciale aluminium strip met borstels, waarmee u de ruimte die tussen de glazen panelen zit af kunt sluiten voor slagregen en of tocht. De schuifwanden kunnen in 2, 3, 4 of 5 sporen worden uitgevoerd, waarbij de panelen achter elkaar naar één of beide zijde open of dicht schuiven. Voor nog meer comfort kunt u de schuifpanelen voorzien van een speciale aluminium strip met borstels, waarmee u de ruimte die tussen de glazen panelen zit af kunt sluiten voor slagregen en of tocht. 

Schuif-draaiwanden Het grote verschil tussen de schuifwanden en de schuif-draaiwanden, is dat bij de schuif-draaiwanden de panelen opengedraaid worden. Hierdoor wordt de ruimte tussen de staanders van de overkapping volledig geopend. De panelen schuiven niet achter maar naast elkaar, waardoor je alleen een klein pakketje glas overhoudt. De kleine ruimte tussen de glazen panelen kunt u afsluiten met een kunststof strip.

Vaste wanden De tuinkamer kunt u voorzien van verschillende wanden. Een combinatie van vaste wanden en schuif- en/of schuifdraaiwanden is goed mogelijk. Vaste wanden kunnen eventueel worden voorzien van dichte panelen. Dit is bijvoorbeeld zinvol wanneer een vast kozijn op de erfgrens wordt geplaatst voor een schutting van de buren. De dichte panelen zorgen dan voor privacy. Het plaatsen van een spiekozijn boven een schutting houdt de inslag van regen en wind tegen, maar zorgen er ook voor dat lichtval niet wegvalt.

Dichtsbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl