Integreren van schuifbaar dak

Wist u dat daken van Ittalum ook ingebouwd kunnen worden?

De stijl van uw woning blijft helemaal in tact, want vooraf wordt samen met de architect en aannemer plan de campagne gemaakt om dit schuifbare glazen dak toe te passen. De strakke lijnen, slanke profielen zorgen voor een luxe uitstraling en combineren goed bij elk type woning.

Comfortabel genieten
Zet het dak lekker op een kier of helemaal open. Laat het daglicht binnen en als u verlichting neemt, zit u 's avonds ook heerlijk. Staat de zon er de hele dag op, dan kunt u een zonwering erboven plaatsen. Dan zet u met zon het dak open, zonwering uit. Omdat het dak open kan schuiven is het schoonmaken en onderhouden ook nog eens comfortabel!

Maatwerk
Of het nu om een tuinkamer, balkon, penthouse, poolhouse of een andere vorm gaat, bij Ittalum wordt alles op maat gemaakt voor elk type bouw. Een elektrisch schuifbaar dak is dus ook te integreren in een overkapping aan uw huis, in een veranda en zelfs als lichtstraat tussen uw woning en bijgebouw. 

Houten veranda met elektrisch glazen dak
Heeft u een bestaande houten veranda, maar zou u daar meer licht in willen hebben en ook de mogelijkheid om de warmte af te voeren? Ga dan eens in gesprek met een van onze specialisten.

Dichtsbijzijnde specialist
Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl