string(1) "p"

Van terrasoverkapping

naar terraskamer

Doordat onder elke Ittalum terrasoverkapping, vaste, schuif -en schuif-draaiwanden te monteren zijn, maakt u van uw terras een heuse terraskamer.

Een tuinkamer is een ongeïsoleerde aanbouw aan uw woning die vaak bestaat uit glas en lichtdoorlatende materialen. Hierdoor behoudt u licht in de woning. Tuinkamers van Ittalum worden met de grootste zorg geproduceerd en via uw eigen Ittalum specialist bij u thuis vakkundig geïnstalleerd. Wilt u weten waar uw dichtstbijzijnde specialist is gevestigd?

De tuinkamer of terrasoverkapping van Ittalum zijn multifunctioneel doordat u de producten open en dicht kunt schuiven naargelang het weer het toelaat. Zo zit u met mooi weer, maar met veel wind evengoed in het zonnetje achter het glas van uw wanden, doordat u het dak kunt openen.

Maar ook als het te heet is, kunt u de wanden openen en het dak gesloten houden om heerlijk op uw terras te kunnen genieten. Bovenal is een tuinkamer een aanwinst voor uw huis, tuin en geeft het een extra gevoel van buitenleven. Iedere tuinkamer krijgt een persoonlijke kleur (alle RAL-kleuren zijn mogelijk) en daarmee is dit product een lust voor het oog en esthetisch verantwoord.

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.ittalum.nl