Horizontale constructie met schuifdak

geïntegreerd in de bouw van de woning

Een tuinkamer is een waardevolle toevoeging aan iedere woning, omdat bewoners het hele jaar van het buitenleven kunnen genieten. Dit kan aan ieder project toegevoegd worden, wegens de vele toepassingsmogelijkheden. Door de diverse designs, kleuren en materialen wordt de esthetiek van de woning behouden en de tuinkamer écht onderdeel van uw woning.

Integratie van het schuifdak
Door het gebruik van het juiste kleurenpallet, sluit de tuinkamer perfect aan op de architectuur van de woning. De gootlijn rondom de tuinkamer is helemaal doorgetrokken, wat zorgt voor een strak lijnenspijl en één geheel. Om de optimale transparantie te bereiken is er gekozen voor glazen schuifwanden en het schuifbare dak. Door de open hoeken lijkt de tuinkamer luchtiger en is de verbinding met de tuin optimaal.

Samenwerking met architect
De klant heeft de tuinkamer met schuifdak van Ittalum in een van onze showrooms bekeken en aangegeven bij de architect dat zij dit graag in de stijl van hun woning wilden realiseren. De architect en specialist hebben samen de details en constructie bekeken en in het ontwerp toegevoegd. Samenwerking en foto's: Jack Steur en Gerard Kuiper architecten.

Wilt u ook meer contact met buiten?

Dichtstbijzijnde specialiast

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl