Thuis werken in je tuinkamer

Thuis werken in je tuinkamer geeft ultiem vrij gevoel

Is er thuis een tuinkamer of andere plek in de tuin? Ga dan lekker buiten werken met of zonder kinderen. Open de wanden of het schuifbare dak waar het te warm wordt en ontvang frisse lucht en vitamine D.

Thuis werken in tuinkamer geeft ultiem vrij gevoel
Met een tuinkamer creeert u een perfecte plek om te werken en te genieten van een ultiem vrij gevoel. De glazen tuinkamer warmt heerlijk snel op en doordat u de wanden en het dak open kunt zetten, hoort u de vogels op de achtergrond en waant u zich in het groen van de tuin.

De zon weren en ventileren
De hele dag in de zon werken is misschien niet heel handig of u ziet niks meer op het scherm van uw laptop of in uw tijdschrift. Zet dan uw zonnescherm uit en het schuifbare dak open. Met het dak (een stukje) open en de wanden ook, kan het bij hitte lekker doortochten en is de tuinkamer juist lekker koel.

Ook op zoek naar een complete tuinkamer?
Misschien heeft u nog geen tuinkamer, maar bent u wel op zoek? Of heeft u juist al een overkapping, maar zit u er nooit omdat de wind erop staat? Denk dan eens aan glazen schuifdraaiwanden. Bekijk onze website en neem contact op met de dichtstbijzijnde specialist.

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl