Profielfoto van Ittalum

Ittalum

Driebanweg 31, 1607 ML HEM

Over ons

Dé specialist in schuifbare terrasoverkappingen!

Ittalum schuifbare daken

Ittalum staat bekend om haar unieke schuifbare daken. Met de schuifbare systemen van Ittalum kunnen we gezamenlijk vele unieke buitenoplossingen maken. Voor terrasoverkappingen, tuinkamers (standaard tegen de gevel), inbouwdaken en lichtstraten (geïntegreerd in de stijl van de woning) is dit systeem ideaal.

Uniek product

De daken zijn ongeïsoleerd en kunnen worden voorzien van o.a. zonwerend of zelfreinigend glas. 75% geopend of 66% geopend. Elektrisch of handmatig. Glas of polycarbonaat.

Meest flexibele tuinkamer en terrasoverkapping

Zowel in als uit de zon op hetzelfde terras, met de wanden en het dak open of dicht, net waar de wind vandaan komt. Wegens de diversiteit in wanden waarmee de terrasoverkapping afgesloten kan worden, bent u uiterst flexibel en voorbereid op elk weertype. U kunt de tuinkamer helemaal personaliseren en naar de toekomst inrichten.

Architecten

Minimalistisch design, fijne lijnen, subtiele integratie, modern of landelijk. Samen zorgen we ervoor dat uitdagende bouwprojecten slagen.

Nederlandse producent schuifbare daken

Ittalum is een Nederlandse producent die haar materialen grotendeels uit Nederland haalt. Hierdoor is er een hoge leveringsbetrouwbaarheid en zijn wij niet afhankelijk van verre landen. De  kwaliteit is daarmee een zekerheid.

Kwaliteit en normering

De daken van Ittalum zijn voorzien van een CE-normering met executieklasse 2, hierdoor voldoen ze aan het hoogste kwaliteitsniveau. De profielen worden gezaagd, geboord, gefreesd en dan pas gepoedercoat; dit zorgt voor ultieme bescherming en hierdoor voldoet het aan de hoogste kwaliteit poedercoat. Mede ook voor de horeca-terrasoverkappingen voldoet dit aan de eisen van bijvoorbeeld brandveiligheid.

Landelijk netwerk Ittalum

Met een netwerk van lokale opgeleide specialisten in Nederland en België kunnen wij u overal bedienen. Laat ons met u meedenken!

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.ittalum.nl 

Schuifbare daken ittalum

Verkooppunten

laatst toegevoegd
Voku Amstelveen's profielfoto

Voku Amstelveen

BFix's profielfoto

BFix

Ruiter Zonwering's profielfoto

Ruiter Zonwering

Ontdek de 16 verkooppunten