Uniek systeem schuifdak

Welk materiaalvoorkeur heeft u?

Het schuifbare systeem van Ittalum 
De daken worden uitgevoerd in verschillende materialen, namelijk polycarbonaat of glas. In polycarbonaat zijn er meerdere variaties mogelijk. De schuifdaken van Ittalum zijn voorzien van een CE normering met executieklasse 2, hierdoor voldoen ze aan het hoogste kwaliteitsniveau.

Polycarbonaat
Polycarbonaat is een hoogwaardige kunststof. Een meerwandige polycarbonaatplaat is licht van gewicht en door de buigzaamheid uitermate geschikt als dakbedekking in een terrasoverkapping of tuinkamer. De segmenten in het schuifdak kunnen daarom makkelijk handmatig met een bedieningsstok geopend worden. Alle segmenten kunnen los van elkaar verschoven worden. Kiest u liever voor gemak, dan kunt ook voor elektrisch gaan.

Het schuifbare dak van Ittalum is verkrijgbaar in polycarbonaat: helder, opaal of opaal zonwerend. Het grootste verschil hierin is niet het 'zicht of uitstraling' maar juist de warmtewering die erin zit. Zo hoeft u bij gebruik van opaal zonwerende platen (kleur wit) niet altijd een zonwering. De lichte panelen in combinatie met lichte verf op de muren, lichte tegels, zorgen ervoor dat de ruimte nooit donker wordt. Het blijft een lichte, fijne ruimte ter verruiming van de woonkamer en het terras.

Glas
De schuifbare daken zijn ook verkrijgbaar in glas. Hiervoor wordt altijd gelaagd veiligheidsglas gebruikt. Omdat glas veel zwaarder is dan polycarbonaat werkt deze variant uitsluitend elektrisch. Om het glazen schuifdak open te doen, hoeft u alleen maar op de knop van de afstandsbediening te drukken en het systeem is aan te sluiten op bestaande domotica. Glas zorgt voor transparantie en dat uw tuinkamer heerlijk snel opwarmt. Wilt u dat het niet te warm wordt, denk dan ook altijd aan een zonwering.

Wilt u meer weten over de werking van verschillende materialen en wat het beste bij uw situatie past?

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl