Aanbouw met schuifbaar dak

Samenwerken met aannemers of architecten doen wij graag

Bijzondere woonconcepten

Bent u op zoek naar een partner die samen met u uw ideeënvertaald in een passend ontwerp waarme u het buitenleven naar binnen kunt halen? Ga dan eens in gesprek met een specialist van Ittalum. Wij denken graag met u mee om bijzondere woonconcepten uit te voeren. 

Architecten

Bent u een architect en op zoek naar iets fris, nieuws en unieks dat de hele beleving van het buitenleven naar binnenhaalt en andersom? Glas is de norm voor bijzondere woonconcepten. Dit geeft het gevoel van grenzeloze openheid en maximaal gevoel van veiligheid. Op zoek naar strakke lijnen, gemak bij gebruik en alle comfort voor de klant? Neem dan tijdig contact met ons op. Wij denken heel graag vooraf mee u mee. Ook voor praktisch zaken of detailsvragen kunt u contact met ons opnemen.

Aannemers

Heeft uw klant de wens om een dak open en dicht te kunnen laten gaan door middel van schuiven? Dan zijn wij uw ideale partner. 

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl