De comfort met een schuifbaar dak

Met een schuifbaar dak van Ittalum haalt u vele voordelen in huis. Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een schuifbaar dak

Ittalum staat bekend om haar unieke schuifbare daken. Waarom is een schuifdak nu zo handig, comfortabel, mooi en praktisch?

Het grootste voordeel van een overkapping die open kan is dat de warme lucht die naar boven stijgt eruit kan. Doordat de segmenten een voor een open kunnen, is het gemakkelijk om de tuinkamer schoon te houden en bij de 1e etage te komen voor bijvoorbeeld de kozijnen of de goot van uw huis.

Voorziet u het schuifbare dak van wanden? Dan kunt u uzelf van alle gemakken voorzien. Alles helemaal open als het warm is en dicht voor een extra ruimte. Kies voor een wand die helemaal weg te schuiven is voor een optimaal open uitzicht en behoud alle mooie strakke lijnen.

Impressie
Op de foto ziet u een voorbeeld van Opaal zonwerend en handmatig te openen tuinkamer. Het voordeel is dat de segmenten per segment naar wens open en dicht gezet kunnen worden. Er is gekozen voor Opaal zonwerend polycarbonaat, zodat er in dit geval geen zonwering nodig was. Deze mensen wilden een 'lichte' tuinkamer en door te kiezen voor een licht dak, lichte kleur op de wanden en lichte natuurtint tegels is dit gelukt. Schijnt de zon, zetten zij het dak heerlijk open.

Keuze uit polycarbonaat of glas
Er is keuze in polycarbonaat helder, opaal en opaal zonwerend. Polycarbonaat kan handmatig en elektrisch worden bedient. Handmatig heeft het voordeel dat u alle segmenten los van elkaar kunt verplaatsen en elektrisch heeft het gemakt dat u alleen maar op een knop hoef te drukken. Afhankelijk de afmeting en het aantal motoren kan het dak deel voor deel worden geopend.

Kiest u liever voor glas? Deze variant gaat uitsluitend elektrisch. Glas zorgt voor transparantie en dat uw tuinkamer heerlijk snel opwarmt. Wilt u dat het niet te warm wordt, denk dan ook altijd aan een zonwering.

De daken van Ittalum zijn voorzien van een CE normering met executieklasse 2, hierdoor voldoen ze aan het hoogste kwaliteitsniveau. Ieder Ittalum product wordt vakkundig gemonteerd door opgeleide monteurs.

Wilt u ook zo genieten?

Dichtstbijzijnde specialiast

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl