Met een schuifbaar dak haalt u vele voordelen in huis

Wat zijn de voordelen?

De voordelen van een schuifbaar dak

Ittalum staat bekend om haar unieke schuifbare daken. Waarom is een schuifdak nu zo handig, comfortabel, mooi en praktisch?

Meest flexibele tuinkamer
In Nederland hebben we te maken met wisselende temperaturen. De schuifbare daken van Ittalum zijn multifunctioneel, doordat u de producten open en dicht kunt schuiven naargelang het weer het toelaat. Zo zit u met mooi weer, maar met veel wind toch in het zonnetje achter het glas van uw wanden, doordat u het dak kunt openen. Maar ook als het te heet is, kunt u de wanden openen en het dak gesloten houden en de zonwering uitzetten om heerlijk in de schaduw op uw terras te kunnen genieten. Ittalum biedt een uniek product welke in verschillende jaargetijden elke keer op een andere manier gebruikt kan worden. 

De warmte kunnen ventileren en afvoeren
Door de schuifbare elementen kunt u de ongeisoleerde aanbouw goed ventileren, waardoor er weinig tot geen condensvorming ontstaat. De warme, naar boven stijgende, lucht kan de de tuinkamer verlaten. 

Personaliseerbaar & maatwerk
Iedere Ittalum specialist gaat met u op zoek naar de juist oplossing. Geen enkel dak is hetzelfde en wordt naar uw wensen samengesteld. Naast de tuinkamers en terrasoverkappingen kunt u de schuifbare daken van Ittalum ook integreren in uw project. Bijvoorbeeld een houten veranda, een lichtstraat. 

Behoud van lichtinval in de woning
De glazen schuifdaken zijn niet alleen een lust voor het oog en etisch verantwoord, maar hiermee behoud u ook de lichtinval in uw woning. 

Onderhoud & schoonmaak
Doordat de segmenten een voor een open kunnen, kunt u uw tuinkamer gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast kunt u zo bij de ramen van de bovenverdieping of de goot.

Bescherming & investering
Een fijne droge inloop naar achteringang en bescherming voor ramen en kozijnen geeft niet alleen comfort en bescherming, maar maakt samen met de andere voordelen dat dit schuifdak een permanente verhoging van de waarde van uw woning is.

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl