Ultieme flexibiliteit met een schuifbaar dak en wanden

van Ittalum

Thuis is de plek waar veel mensen, na het werk, het liefste en meeste zijn. Waarom dan niet gaan voor iets comfortabels en luxe? Maak het thuiskomen nu nog aangenamer! Ga meteen door naar de tuinkamer om te ontbijten, loungen, dineren, een boek te lezen, gezellig te borrelen, huiswerk maken en noem maar op!

Waarom is de tuinkamer van Ittalum zo flexibel?
Wilt u van de zon genieten en het is warm, dan zet u het glazen dak gemakkelijk open met een afstandbediening of via een app op uw telefoon. Een beetje wind? Laat dan de schuifwanden dicht. Het wordt er heerlijk warm, net als aan zee bij een strandtent achter het glas.

Wordt het te warm? Zet de wanden open en laat de zonwering uit. Ook de zonwering gaat tegenwoordig elektrisch en met dezelfde afstandbediening. Kies de zonwering boven of onder het glas. Beide geen probleem, want bij Ittalum is alles maatwerk.

Ook van plan om uzelf een beetje luxe te gunnen, zodat u iedere dag kan genieten, de komende 40 jaar?

Dichtsbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl