Schuifbaar dak in klassieke veranda

Heeft of wilt u een klassieke veranda laten plaatsen, maar mist u licht of wilt u hier een fijne, ruimere plek van maken? Laat u inspireren!

De unieke schuifbare constructie van Ittalum kan toegepast worden in ieder type woning. Het systeem wordt standaard tegen een woning aangebouwd, maar kan dus ook geïntegreerd worden in de stijl van een klassieke houten veranda! 

Bestaande klassieke veranda
Is uw woning voorzien van een klassieke houten veranda, maar zit u hier eigenlijk nooit omdat het nog geen fijne plek is, door de wind of weinig licht? Met een schuifdak van Ittalum kunt u een fijne lichtstraat creëren. In het dak wordt een uitsparing gemaakt voor het glazen schuifdak. Met een schuifdak van Ittalum heeft u oneindeige breedtes en een maximale diepte van 4 meter. 

Nieuwe klassieke veranda
Wilt u in de stijl van de woning een mooie klassieke veranda maken met unieke lichtstraat? Dat kan; maak samen met een specialist een plan. Wat is de stijl van uw woning en hoe wordt het plan? Wilt u het dak maximaal openen? De IT75 kan 75% open , of is IT66, 66% open genoeg? U beslist! Samen met een aannemer realiseren wij uw wens!

Spiekozijnen aan beide zijdes
Omdat het glazen schuifdak een hellingshoek van 5 graden nodig heeft, zorgen de spiekozijnen voor de juiste afloop. Zo kan het regenwater gemakkelijk afgevoerd worden naar de bestaande of aangepast hemelwaterafvoer. Door het kiezen van de juiste RAL-kleur profielen kunt u het schuifdak accenturen of juist weg laten vallen in de kleur van de klassieke veranda of de dakpannen van uw woning. 

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om jouw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl