Meer omzet met een flexibele terrasoverkapping

Terras uitbreiden en omzet vergroten

Bent u op zoek naar een manier om uw terras uit te breiden waar u tegelijk meer gasten kwijt kunt en dus meer omzet kunt draaien? Lees dan even verder!

Schuifbaar dak voor ieder seizoen
Ittalum biedt terrasoverkappingen van hoge kwaliteit met een schuifbaar dak. Het schuifbare dak is ideaal, waarom?

  1. In de lente warmt het terras al heerlijk op door de eerste zonnestraaltjes door het glas. Indien gewenst kan het dak al lekker open.
  2. Zomers kan het dak open en klanten genieten van de zon. Als het te heet wordt zet u de zonwering uit en het dak open.
  3. In de herfst hebben we niet-voorspellend weer en kunt u alle kanten op.
  4. Winters zet u het dak dicht, maar heeft u alsnog een heerlijk verwarmde ruimte door de mensen die op uw terras zitten, met een heaters en misschien wel een dekentje.

U kunt het ook nog eens apart van elkaar bedienen, zodat u een combinatie kan maken om schaduw en zon te creeren op hetzelfde terras.

Hoe flexibel is het schuifbare dak?
Een Ittalum terrasoverkapping is natuurlijk wel een product dat u voor de aankomende 40 jaar neer zet. Maar doordat het dak en de wanden helemaal open als dicht gemaakt kunnen worden, bent u toch super flexibel voor elk weerstype en kunnen uw gasten genieten ieder seizoen.

Schuifpanelen van glas of polycarbonaat
Er zijn 2 materiaalsoorten. Bij glas wordt vaak een zonwering geadviseerd en kiest u voor polycarbonaat, dan kunt u opaal zonwerend kiezen, waardoor een zonwering niet altijd nodig is.

Groter terras, meer omzet
Voor het vergroten van uw terras in horeca gelegenheid heeft u vaak wel een vergunning nodig. Menig horeca ondernemer heeft de investering binnen 2-3 jaar weer terugverdient. Wij helpen u graag met advies en de aanvraag hiervoor. 

Dichtsbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel om uw horeca terrasoverkapping te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl