string(1) "p"

Vergroot uw terras (horeca)

en gebruik ieder seizoen!

Altijd een vol terras
In ons land is het weer geen stabiele factor, dit weten horeca-ondernemers als geen ander. Het ene moment zit het terras vol en het andere moment zijn de gasten verdwenen omdat het begint te regenen. Dit is natuurlijk niet wat u wilt als horecaondernemer. Wij zeggen daarom: ‘Een vol terras tot sluitingstijd is met Ittalum een zekerheid’. Door te investeren in Ittalum schuifbare daken in combinatie met de flexibele wanden kunnen de gasten in de lente zomer herfst en winter buiten zitten.

Omzet vergroten
Hoe fijn is het als je niet alleen meer afhankelijk bent van het 'zomerseizoen'? Door de ruimte op uw terras goed te benutten, creert u een win-win situatie. U kunt meer gsasten verwelkomen in dezelfde tijd. Uw omzet wordt vergroot en de investering verdient zich snel terug. Laat een specialist met u meedenken en rekenen.

Hulp bij wetgeving & vergunning
Heeft u al tijden ideeen of dromen? Wij denken graag met u mee om dit samen te kunnen realiseren.

Dichtstbijzijnde specialist
Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de horeca terrasoverkapping te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl