Nieuw Ittalum NEO

Het énige schuifbare dak met kubistische stijl

De Ittalum NEO is speciaal ontwikkeld voor degene die houdt van fijne lijnen en horizontaal aanzicht. Er is veel vraag in de markt naar horizontale daken ofwel daken in kubistische stijl. Ook architecten vragen om een model waarbij het esthetisch horizontaal aanzicht van de tuinkamer leidt tot een uniforme uitstraling van de woning.

Ittalum Neo

Deze innovatieve overkapping met een elektrisch of handmatig schuifdak zit in een horizontale gootconstructie waarmee de tuinkamer aan de woning horizontaal oogt. De strakke lijnen en fraaie details zoals de geïntegreerde dimbare verlichting geven het schuifdak een luxe uitstraling. Dit dynamische dak is een genot voor het oog en geeft optimaal comfort om ieder seizoen te genieten van het buitenleven. Dit model is zowel in glas als polycarbonaat uitvoerbaar. 

Bekijk de eigenschappen van dit dak op onze website!

Dichtsbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u de Ittalum NEO kunt bekijken en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl