Buiten in huis ervaren

Schuifdak en wanden open en genieten maar! Deze mensen zitten nooit meer binnen!

Een tuinkamer heeft een super goed buitengevoel. Door de glazen wanden onder uw schuifbare overkapping wordt het 'buitengevoel' meteen bereikt; daglicht naar binnen en uitzicht naar buiten. Een tuinkamer is altijd heerlijk licht, tenzij u de zonwering uit zet. Deze mensen zitten nooit meer binnen!

Combineer met wanden
U kunt bij Ittalum het dak combineren met verschillende wanden in de gewenste passende richting voor op uw terras. Een vaste wand wanneer u er niet langs hoeft, een dichte wand als de schutting van de buren weggewerkt mag worden of misschien wel voor privacy. Gaat u voor een schuifwand of misschien wel een vouwwand of schuifdraaiwand waardoor echt de hele ruimte open kan?

Volledige transparantie of met kaders? Vele afwegingen die u kunt maken om tot de juiste beslissing te komen. Maximaal contact met de natuur, perfect uitzicht, transparantie ten top.

Aluminium schuifdak (handmatig of elektrisch)
De slanke, strakke lijnen geven een luxe uitstraling en combineren goed bij elk type woning. Aluminium vergt bovendien weinig onderhoud, behoeft geen schilderwerk en is duurzaam. De daken kunnen in elk formaat worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook in bestaande bouw.

Voor een juiste prijsopgave raden wij altijd een adviesgesprek aan. De specialist kijkt ook mee of uw wens (bouwtechnisch) haalbaar is.

Dichtstbijzijnde specialist

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met u een gedegen plan om uw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl