Schuifdak integreren in je ontwerp

Ben je momenteel bezig met het ontwerp van een nieuwbouwhuis en wil je graag het buitenleven integreren?

Zorg ervoor dat je tuin geen los stukje grond wordt! Buiten is net zo goed onderdeel van het interieur en draagt voor een groot deel bij aan het woongenot. Voor zowel een tussenwoning, hoekwoning, moderne villa als penthouse biedt het Ittalum schuifdak dé oplossing. Lees verder voor de mogelijkheden die Ittalum jou te bieden heeft. 

Hoe Ittalum ervoor heeft gezorgd dat er meer eenheid gecreëerd is tussen binnen en buiten, ontdek je aan de hand van het volgende project: De eigenaren van de kavel hebben ervoor gekozen om een huis te laten ontwerpen, dit doen zij met behulp van een architect. Het oog was gevallen op een tuinkamer met een uniek schuifdak. Tijdens de verschillende gesprekken tussen de architect en Ittalum  specialist, is het ontwerp van de woning gezamenlijk aangepast.

Realisatie
In dit project is ervoor gezorgd dat de tuinkamer zo is ontworpen dat het, ondanks het grote volume, toch luchtig lijkt. Door het gebruik van de juiste kleuren en materialen, sluit de tuinkamer perfect aan bij de stijl van de woning. Net als de witte omlijsting rondom het huis, welke is doorgetrokken om de tuinkamer. Vanuit alle ruimtes van het huis is er contact met buiten. Maar met name de tuinkamer is hier een duidelijke vertaling van geworden. Om de optimale transparantie te bereiken is er gekozen voor glazen schuifwanden en het schuifbare dak. Opmerkelijk is dat de staanders niet op de hoeken zijn geplaatst, maar iets naar het midden. Door de open hoeken lijkt de tuinkamer luchtiger en is de verbinding met het terras en de tuin optimaal.

De tuinkamer is een waardevolle toevoeging aan de woning, omdat de bewoners hier het hele jaar kunnen genieten. Zodra de eerste zonnestralen de lente aankondigen, kunnen zij al heerlijk ‘buiten’ zitten. Tijdens de koudere dagen biedt een heater of openhaard de uitkomst.

Dichtsbijzijnde specialist 

Maak een afspraak in de showroom van de dichtstbijzijnde specialist, waar u het product van Ittalum kunt zien en voelen. De specialisten maken samen met jou een gedegen plan om jouw wens en doel van de tuinkamer te bekijken, overleggen en realiseren.

Bezoek de website voor meer informatie: www.ittalum.nl