Profielfoto van Vitrona Berkel en Rodenrijs

Vitrona Berkel en Rodenrijs

Nobelsingel 4, 2652 XA Berkel en Rodenrijs
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 15:00
zondag
Gesloten

Over ons

Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers. 

Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het u ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Berkel en Rodenrijs of Naaldwijk. Hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieën demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product.

Inmeten en Montage
Onze vakmensen komen voor zowel het inmeten als monteren bij u langs. Al onze monteurs zijn VCA en NEN-3140 gecertificeerd en leveren vakmanschap op topniveau.

Vakmensen
Ons vakkundige familiebedrijf kiest altijd voor kwaliteit. Zo kunt u bij ons op ieder gebied een expert verwachten. Van advies en visualisatie tot montage en nazorg.

Adres showroom Berkel en Rodenrijs 
Nobelsingel 4
2652 XA  Berkel en Rodenrijs
T. 010 - 511 95 00
E. info@vitrona.nl
I. www.vitrona.nl


Klik HIER om naar de infomatie van de showroom in Naaldwijk te gaan. 

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Ittalum - Luxaflex - Markiezen Nederland - Palazzo Veranda - Renson - ROMA - Smits rolluiken en zonwering - Verosol - Weinor - 
Bekijk de artikelen van deze 9 merken